Lead generation

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Lead generation

Wat houdt het precies in? Het is een vorm van online marketing waarbij het doel is om kwalitatieve leads binnen te halen. Met een lead bedoelen we een potentiële klant. Hoe we dit doen? Door bruikbare gegevens te verzamelen en deze effectief in te zetten. Het uiteindelijke doel is uiteraard is dat u uw dienst of product kunt verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw boodschap aan moeten laten komen bij de doelgroep. Weet u waarnaar uw doelgroep op zoek is en waar ze zich bevinden? Wij bieden inzicht!

Waardevolle leads

Binnen de B2B sector is een aankoop een complex proces. Het is van belang een oplossing te bieden waar iemand naar op zoek is. Op deze manier kunt u een prospect over de streep trekken. De definitie van een waardevolle lead verschilt per bedrijf. Voor de een is het een invulformulier voor een brochure en voor de ander een inschrijving voor een evenement of offerteaanvraag. Vooraf bepalen we samen met u wat voor u een kwalitatieve lead is. Bij Convins betaalt u pas wanneer een afspraak goed verlopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant. Ons team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers. Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van belscripts. We zijn namelijk van mening dat natuurlijke gesprekken veel beter werken. Dit vraagt om een goede voorbereiding. We verdiepen ons voordat we aan de slag gaan goed in de branche waarin u actief bent.

Meer weten?

Als u met ons samenwerkt weet u precies waar u aan toe bent. We sturen u regelmatig rapportages van de telefoongesprekken die we gevoerd hebben. Wat we ook doen is het verzamelen van marktinformatie. Alle beschikbaar informatie slaan we op in een database zodat u de mogelijkheid heeft alles in te zien. Wij zorgen voor een goed gevulde sales-pijplijn zodat uw salesafdeling weer volop aan de slag kan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van lead generation? Contact ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
8 jaar ervaring
62720 aangeleverde leads
42 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Convins is verhuisd!

Convins groeit, zo hard dat we uit ons oude jasje (Hoofdstraat 41 in Apeldoorn) zijn gegroeid. De afgelopen

Lees meer »

3 tips om meer uit relatie-evenementen te halen

Zakenrelaties ontvangen dagelijks uitnodigingen voor relatie-evenementen. Netwerkborrels, een seminar, klantendag of zakendiner, het wordt allemaal gezien als evenementen

Lees meer »

Wat is telemarketing?

Om uw vraag meteen maar even te beantwoorden: hieronder verstaan we het telefonisch aan de man brengen van

Lees meer »

4 tips om uw customer retention te verhogen

Al bekend met de term customer retention? Hiermee bedoelen we alle inspanningen die een bedrijf verricht om klanten

Lees meer »

Slapende klanten heractiveren

Het meest waardevolle bezit dat u als organisatie heeft zijn uw klanten. Bestaande klanten kunnen door de juiste

Lees meer »

Tips voor uw eerste telefoongesprek

Het is altijd spannend wanneer u voor het eerst een nieuwe klant of prospect belt. Het is van

Lees meer »

4 redenen op telemarketing uit te besteden

Telemarketing uitbesteden of zelf regelen? Een outbound of in-house telemarketeer? That’s the question! Vaak lijkt het goedkoper om

Lees meer »

Een goed beheerde salespijplijn

De beste indicator van de gezondheid van uw bedrijf en dé plek om uw deals te zien is

Lees meer »