Lead generation

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Lead generation

Wat houdt het precies in? Het is een vorm van online marketing waarbij het doel is om kwalitatieve leads binnen te halen. Met een lead bedoelen we een potentiële klant. Hoe we dit doen? Door bruikbare gegevens te verzamelen en deze effectief in te zetten. Het uiteindelijke doel is uiteraard is dat u uw dienst of product kunt verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw boodschap aan moeten laten komen bij de doelgroep. Weet u waarnaar uw doelgroep op zoek is en waar ze zich bevinden? Wij bieden inzicht!

Waardevolle leads

Binnen de B2B sector is een aankoop een complex proces. Het is van belang een oplossing te bieden waar iemand naar op zoek is. Op deze manier kunt u een prospect over de streep trekken. De definitie van een waardevolle lead verschilt per bedrijf. Voor de een is het een invulformulier voor een brochure en voor de ander een inschrijving voor een evenement of offerteaanvraag. Vooraf bepalen we samen met u wat voor u een kwalitatieve lead is. Bij Convins betaalt u pas wanneer een afspraak goed verlopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant. Ons team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers. Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van belscripts. We zijn namelijk van mening dat natuurlijke gesprekken veel beter werken. Dit vraagt om een goede voorbereiding. We verdiepen ons voordat we aan de slag gaan goed in de branche waarin u actief bent.

Meer weten?

Als u met ons samenwerkt weet u precies waar u aan toe bent. We sturen u regelmatig rapportages van de telefoongesprekken die we gevoerd hebben. Wat we ook doen is het verzamelen van marktinformatie. Alle beschikbaar informatie slaan we op in een database zodat u de mogelijkheid heeft alles in te zien. Wij zorgen voor een goed gevulde sales-pijplijn zodat uw salesafdeling weer volop aan de slag kan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van lead generation? Contact ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Wat is het verschil tussen telemarketing en telesales

Telemarketing en telesales zijn begrippen die veel voorkomen in de marketing. Maar wat betekent het nou precies en

Lees meer »

Is telemarketing lead generation

Om uit te kunnen leggen of telemarketing lead generation is, worden beide begrippen in dit blog uitgelegd. Telemarketing

Lees meer »

Waarom investeren in telemarketing?

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te halen. Dat is wat Convins ook voor u kan

Lees meer »

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »

Wat houdt telemarketing in?

Telemarketing is een manier om via telefoon jouw producten of diensten aan te prijzen. Dat weet iedereen. Maar

Lees meer »