New Business

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

New business, een tijdrovende klus

New business is er in verschillende verschijningsvormen. In de kern komt het erop neer dat er een oplossing moet komen om een teruglopende omzet, verdampende volumes of een teruglopend klantenbestand te voorkomen óf op te lossen. New business gaat om het creëren of zien van nieuwe kansen, op wat voor manier dan ook. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe producten, het vinden van prospecten of het opnieuw ontwerpen van uw businessmodel. Toch blijkt het in de meeste gevallen te gaan om het vinden van nieuwe klanten. Juist hierbij kan Convins u helpen. Het vergroten van uw klantenbestand is namelijk een tijdrovende klus die secuur moet worden uitgevoerd. Het is daarom fijn als professionals dit van u overnemen, terwijl u zich bezig kunt houden met uw core business. De inzet van ervaren telemarketeers is een must. U wilt namelijk uw potentiële klanten zorgvuldig benaderen met een verhaal dat bij uw onderneming past.

Uw new business, onze zaak

Uw verhaal staat bij het genereren van nieuwe klanten dus centraal. Het is zaak om dit goed op uw potentiële nieuwe klanten over te brengen. Wij begrijpen dit en werken als ervaren telemarketeers dan ook nooit met een vast script. In plaats hiervan communiceren wij vooraf goed wat u uw klanten wilt vertellen en wat ons einddoel moet zijn. Hiervoor maken we dus samen met u een script op maat. Wij weten precies wie we bellen en met welke boodschap. Door met de juiste intonatie en informatie in te spelen op de kenmerken van uw doelgroep, wordt deze manier van telemarketing niet snel als vervelend ervaren. Zowel diensten als producten kunnen op deze manier effectief onder de aandacht worden gebracht. Dit ondervonden al diverse eerdere bedrijven die op de kracht van Convins vertrouwden. Benieuwd wie? Bekijk dan zeker even de referenties.

Meer dan telemarketing

Een groter klantenbestand is een goed begin. Maar Convins kan meer voor u betekenen dan alleen telemarketing. Onze vier business units hebben ieder een eigen specialisatie. Vanuit iedere afdeling richten wij ons op alle aspecten die met new business te maken hebben. Zo heeft u zojuist kennisgemaakt met Convins Teleservices, dat zich op kwalitatieve leadgeneratie en leadopvolging richt. Maar Convins Training & Coaching kan intussen uw salesteam naar een hoger niveau helpen. Wilt u in contact komen met de beste toekomstige medewerkers voor uw onderneming? Dan staan de professionals van Convins Recruitment voor u klaar. Advies over uw juiste marketingstrategie krijg u met alle plezier van de afdeling Convins Consultancy & Outsourcing. Op die manier bedienen wij alle facetten die u nodig hebt om new business te realiseren. Alles onder één dak, wel zo’n vertrouwd gevoel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan zeker even contact op, onze medewerkers praten u graag bij.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Nikos van der Laan - Founder

Hoe ziet Convins telemarketing in de toekomst floreren?

Telemarketing is en blijft een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die producten en diensten ontwikkelen en dit willen toetsen

Lees meer »

Wat is het verschil tussen telemarketing en telesales

Telemarketing en telesales zijn begrippen die veel voorkomen in de marketing. Maar wat betekent het nou precies en

Lees meer »

Is telemarketing lead generation

Om uit te kunnen leggen of telemarketing lead generation is, worden beide begrippen in dit blog uitgelegd. Telemarketing

Lees meer »

Waarom investeren in telemarketing?

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te halen. Dat is wat Convins ook voor u kan

Lees meer »

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »