No cure – no pay

New business, een tijdrovende klus

New business is er in verschillende verschijningsvormen. In de kern komt het erop neer dat er een oplossing moet komen om een teruglopende omzet, verdampende volumes of een teruglopend klantenbestand te voorkomen óf op te lossen. New business gaat om het creëren of zien van nieuwe kansen, op wat voor manier dan ook. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe producten, het vinden van prospecten of het opnieuw ontwerpen van uw businessmodel. Toch blijkt het in de meeste gevallen te gaan om het vinden van nieuwe klanten. Juist hierbij kan Convins u helpen. Het vergroten van uw klantenbestand is namelijk een tijdrovende klus die secuur moet worden uitgevoerd. Het is daarom fijn als professionals dit van u overnemen, terwijl u zich bezig kunt houden met uw core business. De inzet van ervaren telemarketeers is een must. U wilt namelijk uw potentiële klanten zorgvuldig benaderen met een verhaal dat bij uw onderneming past.

Wat is new business?

Met new business worden ‘nieuwe zakelijke kansen’ bedoeld. Voor elk bedrijf is new business erg belangrijk. Vooral als er problemen ontstaan binnen een organisatie, zoals dalende omzet, is het van groot belang. Bij zakelijke kansen kunt u denken aan nieuwe klanten of bijvoorbeeld het heropenen van het businessmodel.

Waarom new business?

Voor elk bedrijf is new business erg belangrijk. Het levert namelijk niet alleen extra (potentiële) klanten op, maar ook nieuwe inkomsten. New business is daarom bij de meeste salesafdelingen een belangrijk onderdeel. Het is wel van belang dat er een goede balans is tussen alle bestaande business en de toekomstige business.

De voordelen van new business door Convins

New business vraagt van u een investering. Bij Convins levert deze investering genoeg op: nieuwe klanten! New business zorgt uiteindelijk voor meer omzet, waardoor het zich op den duur terug zal verdienen en ook voor extra winst zal zorgen. Welke voordelen heeft new business genereren door Convins nog meer? We zetten het voor u op een rijtje:

  • No cure – no pay: u betaalt bij new business alleen voor een kwalitatief goede afspraak;
  • Het werven van new business kost u zelf geen tijd. U kunt daardoor gefocust blijven op de dagelijkse werkzaamheden;
  • Met new business vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf;
  • Meer mensen raken betrokken bij uw onderneming dankzij new business.

Meer dan telemarketing

Een groter klantenbestand is een goed begin. Maar Convins kan meer voor u betekenen dan alleen telemarketing. Onze vier business units hebben ieder een eigen specialisatie. Vanuit iedere afdeling richten wij ons op alle aspecten die met new business te maken hebben. Zo heeft u zojuist kennisgemaakt met Convins Teleservices, dat zich op kwalitatieve leadgeneratie en leadopvolging richt. Maar Convins Training & Coaching kan intussen uw salesteam naar een hoger niveau helpen. Wilt u in contact komen met de beste toekomstige medewerkers voor uw onderneming? Dan staan de professionals van Convins Recruitment voor u klaar. Advies over uw juiste marketingstrategie krijg u met alle plezier van de afdeling Convins Consultancy & Outsourcing. Op die manier bedienen wij alle facetten die u nodig hebt om new business te realiseren. Alles onder één dak, wel zo’n vertrouwd gevoel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan zeker even contact op, onze medewerkers praten u graag bij.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten