No cure – no pay

Telemarketing Bureau

Wilt u leads genereren en -/of opvolgen? Adressenbestanden actualiseren zodat uw accountmanagers volledige focus hebben op kansrijke prospects? Of onderzoeken hoe tevreden uw klanten en werknemers zijn? Dan is telemarketing uw antwoord. Als telemarketingbureau benaderen wij diverse prospects en leads om vervolgens een inhoudelijk gesprek met ze te voeren. Op deze manier hopen wij een kwalitatieve afspraak voor u in te plannen, zodat u het vanaf daar zelf over kunt nemen. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen zodat u zich volledig op uw core-business kunt richten.

De belofte van telemarketingbureau Convins: No cure no pay

Bij ons telemarketingbureau hoeft u pas te betalen zodra wij een kwalitatief goede afspraak voor u hebben ingepland. Een kwalitatieve afspraak betekent dat de potentiële lead open staat voor een gesprek over het product of dienst die uw bedrijf aanbiedt. Vooraf stemmen we met u af aan welke criteria een afspraak moet voldoen. Door deze werkwijze leveren wij alleen kwalitatieve afspraken. Ons telemarketingbureau beschikt over vast personeel, waardoor u ook altijd uw eigen contactpersoon heeft. Wij geloven niet in scripts, deze zitten een inhoudelijk gesprek alleen maar in de weg. Daarom wordt elke potentiële lead op een unieke manier benaderd. Een gesprek moet bestaan uit tweerichtingsverkeer om het beste rendement te behalen. Ons telemarketingbureau kan het verschil voor u maken!

Vragen over of voor ons marketingbureau?

Wij weten als telemarketingbureau, met ruim 10 jaar ervaring, als geen ander hoe wij uw potentiële klanten het beste kunnen benaderen. Wilt u meer leads en uiteindelijk meer klanten en omzet? Wij springen als telemarketingbureau graag voor u in het diepe en helpen u graag met leadgeneratie. Besteed uw telemarketing werkzaamheden uit en ontdek hoeveel waardevolle leads telemarketing u kan opleveren. Wilt u meer weten over hoe Convins als telemarketingbureau te werk gaat of wat telemarketing kan betekenen voor uw bedrijf? Al meer dan 10 jaar werken we met verschillende organisaties, die onder te verdelen zijn in branches als ICT, accountancy en bouw & techniek. Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter via onze website of laat uw telefoonnummer achter bij de bel-mij-terug-button. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een telemarketingbureau?

Het voordeel van telemarketingbureau Convins is dat zij uit jouw naam bezig zijn met het benaderen van (bestaande) klanten en dat niet op gezette tijden, maar gedurende de gehele werkweek. Daarnaast heeft het telemarketingbureau de basiskennis van jouw bedrijf en propositie, waardoor zij de vertaalslag kunnen maken om dit beknopt aan de juiste persoon te kunne uitleggen zonder te vervallen in details.

Hoe lang duurt het voordat er resultaten behaald zijn?

De pilot bedraagt in de basis 20 kwalitatieve afspraken. Wij plannen minimaal twee afspraken per week en de doorlooptijd van een pilot bedraagt circa drie maanden.

Wat is een kwalitatieve afspraak?
Een kwalitatieve afspraak is in de basis kwalitatief wanneer jij als klant:

  • Een gesprek kan voeren met een DMU;
  • De afspraak een tijdsduur heeft van 30 minuten tot 90 minuten;
  • De prospect op de hoogte is van jouw komst;
  • De prospect op de hoogte is van het thema;
  • Aanvullend: aantal medewerkers/ budget/onderwerp staat op de agenda binnen x periode.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten