Telemarketingbureau

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telemarketingbureau

Telemarketing is een belangrijk onderdeel binnen uw bedrijf om nieuwe klanten binnen te halen. Binnen telemarketing zijn er ook diverse manieren om dit gemakkelijk te behalen. U kunt namelijk telemarketing uitbesteden aan specialisten die dit helemaal voor u gaan oppakken. U kunt zich dus zelf bezighouden met uw overige werkzaamheden. Bij Convins helpen wij u graag verder. Als telemarketingbureau benaderen wij graag diverse prospects om vervolgens een inhoudelijk gesprek met ze te voeren. Op deze manier hopen wij een afspraak voor u in te plannen, zodat u het vanaf daar zelf over kunt nemen. Benieuwd naar telemarketing? Wij leggen het u uit.

Stel uw doelen vast

Telemarketing is een manier om optimaal rendement te behalen. Wij zitten graag met u om de tafel om uw bedrijf of organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. Op deze manier kunnen wij op een bepaald leven en met inhoud praten met uw prospects. De telemarketeers die dit werk voor u uit handen nemen worden ook wel een telemarketing agent genoemd. Onze telemarketing agenten zorgen voor een continue stroom van leads. Dat wilt u toch ook? Aan de hand van ons gesprek kunnen we samen bepaalde doelen vaststellen om daarna een passende strategie te maken. Daarna gaan wij hard voor u aan de slag.

No cure no pay

Bij ons telemarketingbureau hoeft u pas te betalen zodra wij een afspraak voor u hebben ingepland. Daarnaast zijn wij erg flexibel en leveren wij alleen leads van hoge kwaliteit. Wij beschikken over vast personeel, waardoor u ook altijd uw eigen contactpersoon heeft. Zoals aangegeven vinden wij een inhoudelijk gesprek erg belangrijk en daarom volgen wij ook geen belscript. Een gesprek moet bestaan uit tweerichtingsverkeer om het beste rendement te behalen.

Vragen?

Wilt u meer weten over telemarketing of wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter via onze website of laat uw telefoonnummer achter bij de bel-mij-terug-button. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers