Telemarketingbureau

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telemarketingbureau

Wilt u leads genereren en -/of opvolgen? Adressenbestanden actualiseren zodat uw accountmanagers volledige focus hebben op kansrijke prospects? Of onderzoeken hoe tevreden uw klanten en werknemers zijn? Dan is telemarketing uw antwoord.

Als telemarketingbureau benaderen wij diverse prospects en leads om vervolgens een inhoudelijk gesprek met ze te voeren. Op deze manier hopen wij een kwalitatieve afspraak voor u in te plannen, zodat u het vanaf daar zelf over kunt nemen. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen zodat u zich volledig op uw core-business kunt richten.

Benieuwd naar telemarketing? Wij leggen het u uit.

Een telemarketingbureau ontzorgt. Uw accountmanagers en of salesteam ontlasten wij door het maken van telefonische afspraken met potentiële klanten. Hierdoor kan het salesteam aandacht geven aan en energie en tijd steken in de klantrelatie en andere verkoopinspanningen. Er zijn diverse manieren waarop telemarketing kan bijdragen aan het realiseren van nieuwe klanten. Bij Convins telemarketingbureau helpen wij u graag verder.

Stel samen met een telemarketingbureau uw doelen vast

Telemarketing is een manier om optimaal rendement te behalen, het draagt bij aan de omzet en de winst. Wij zitten graag met u om de tafel om uw bedrijf of organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. Op deze manier kunnen wij de communicatieboodschap afstemmen op de wensen en behoeften van de prospect en kunnen we van meerwaarde zijn.  

De telemarketeers die bij ons telemarketingbureau werken worden ook wel een telemarketing agent genoemd. Onze telemarketing agenten zorgen voor een continue stroom van kwalitatieve leads. Dat wilt u toch ook? Aan de hand van ons gesprek kunnen we samen bepaalde doelen vaststellen om daarna een passende strategie te maken. Daarna gaan wij als telemarketingbureau hard voor u aan de slag met telefonische acquisitie!

De belofte van telemarketingbureau Convins: No cure no pay

Bij ons telemarketingbureau hoeft u pas te betalen zodra wij een kwalitatief goede afspraak voor u hebben ingepland. Een kwalitatieve afspraak betekent dat de potentiële lead open staat voor een gesprek over het product of dienst die uw bedrijf aanbiedt. Vooraf stemmen we met u af aan welke criteria een afspraak moet voldoen. Door deze werkwijze leveren wij alleen kwalitatieve afspraken. Ons telemarketingbureau beschikt over vast personeel, waardoor u ook altijd uw eigen contactpersoon heeft. Wij geloven niet in scripts, deze zitten een inhoudelijk gesprek alleen maar in de weg. Daarom wordt elke potentiële lead op een unieke manier benaderd. Een gesprek moet bestaan uit tweerichtingsverkeer om het beste rendement te behalen. Ons telemarketingbureau kan het verschil voor u maken!

Vragen over of voor ons marketingbureau?

Wij weten als telemarketingbureau, met ruim 10 jaar ervaring, als geen ander hoe wij uw potentiële klanten het beste kunnen benaderen. Wilt u meer leads en uiteindelijk meer klanten en omzet? Wij springen als telemarketingbureau graag voor u in het diepe en helpen u graag met leadgeneratie. Besteed uw telemarketing werkzaamheden uit en ontdek hoeveel waardevolle leads telemarketing u kan opleveren. Wilt u meer weten over hoe Convins als telemarketingbureau te werk gaat of wat telemarketing kan betekenen voor uw bedrijf? Al meer dan 10 jaar werken we met verschillende organisaties, die onder te verdelen zijn in branches als ICT, accountancy en bouw & techniek. Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter via onze website of laat uw telefoonnummer achter bij de bel-mij-terug-button. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers