No cure, no pay

Prospects benaderen door Convins

Houdt u ook zo weinig tijd over om nieuwe prospects te benaderen? Laat het over aan Convins. We benaderen uw prospects en regelen afspraken met de decision makers. Dankzij het no cure, no pay systeem betaalt u bij ons pas als de afspraak is bezocht en voldoet aan de afgesproken criteria’s. Dit neemt het risico voor u als klant weg.

Onze werkwijze bij prospects benaderen

Convins is het grootste B2B telemarketingbureau van Nederland. We vinden het belangrijk dat we inhoudelijke gesprekken voeren als we prospects benaderen. Om hiermee goed van start te gaan, komen we altijd eerst bij uw langs voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast inventariseren we ook de propositie en het marktsegment. Bij Convins kunnen we prospects benaderen met meer dan 55 vaste medewerkers. Zij bellen niet met een belscript, maar voeren gewoon goede gesprekken. Dankzij deze open gesprekken kunnen we prospects benaderen als het verlengstuk van uw organisatie. Daardoor kunnen we meer afspraken voor u inplannen, omdat we prospects benaderen en voorzien van relevante informatie, waardoor u serieus met de prospect in gesprek kunt gaan.

Contact?

Vraag een offerte aan via het contactformulier!

Wilt u ook een partner in telemarketing die al uw zorgen uit handen neemt? Van prospects benaderen tot het bijhouden van uw database: Convins doet het allemaal! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of laat ons u bellen! Convins is graag uw helpende hand op het gebied van telemarketing!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten