Prospects benaderen

Telemarketing
No Cure, No Pay

Laat prospects benaderen door Convins

Houdt u ook zo weinig tijd over om nieuwe prospects te benaderen? Laat het over aan Convins! Wij benaderen uw prospects en regelen afspraken met de decision makers. En dankzij ons systeem van no cure no pay, betaalt u bij ons geen cent tot dat die afspraak daadwerkelijk gemaakt is! Convins is uw partner in telemarketing.

Prospects benaderen en nog veel meer

Wij benaderen natuurlijk niet alleen uw prospects, maar regelen alles dat te maken heeft met telemarketing! Een greep uit de diensten die wij aanbieden:

  • Maken van bezoekersafspraken met beslissers;
  • Opvolging van beursleads en mailings;
  • Doen van onderzoek;
  • Servicecalls voeren.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden al uw vragen met plezier.

Unieke partner in telemarketing

Convins is anders dan andere telemarketing partners. Wat ons uniek maakt? Wij werken met ervaren professionals, die vast bij ons in dienst zijn. Geen studenten dus! Zo verzekeren wij u dat onze medewerkers de kennis en kunde in huis hebben om te werken als verlengde van uw sales & marketing afdeling. Daarnaast gaan wij een open en persoonlijk gesprek aan met uw prospects. Wij gebruiken hierbij geen belscript, maar een open dialoog en onze ervaring, omdat wij geloven dat dit veel meer oplevert. Bij Convins gaat kwaliteit boven kwantiteit!

Vraag een offerte aan via het contactformulier!

Wilt u ook een partner in telemarketing die al uw zorgen uit handen neemt? Van prospects benaderen tot het bijhouden van uw database: Convins doet het allemaal! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, of laat ons u bellen! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle opties door te spreken. Convins is graag uw helpende hand op het gebied van telemarketing!

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers