No cure, no pay

Prospects benaderen door Convins

Houdt u ook zo weinig tijd over om nieuwe prospects te benaderen? Laat het over aan Convins. We benaderen uw prospects en regelen afspraken met de decision makers. Dankzij het no cure, no pay systeem betaalt u bij ons pas als de afspraak is bezocht en voldoet aan de afgesproken criteria’s. Dit neemt het risico voor u als klant weg.

Onze werkwijze bij prospects benaderen

Convins is het grootste B2B telemarketingbureau van Nederland. We vinden het belangrijk dat we inhoudelijke gesprekken voeren als we prospects benaderen. Om hiermee goed van start te gaan, komen we altijd eerst bij uw langs voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast inventariseren we ook de propositie en het marktsegment. Bij Convins kunnen we prospects benaderen met meer dan 55 vaste medewerkers. Zij bellen niet met een belscript, maar voeren gewoon goede gesprekken. Dankzij deze open gesprekken kunnen we prospects benaderen als het verlengstuk van uw organisatie. Daardoor kunnen we meer afspraken voor u inplannen, omdat we prospects benaderen en voorzien van relevante informatie, waardoor u serieus met de prospect in gesprek kunt gaan.

Contact?

Vraag een offerte aan via het contactformulier!

Wilt u ook een partner in telemarketing die al uw zorgen uit handen neemt? Van prospects benaderen tot het bijhouden van uw database: Convins doet het allemaal! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of laat ons u bellen! Convins is graag uw helpende hand op het gebied van telemarketing!

Veelgestelde vragen

Wat is een prospect?

Een prospect is een potentiële klant die in de doelgroep zit en aan specifieke vooropgestelde criteria voldoet. Deze personen hebben de financiële middelen om een aankoop te doen, daarnaast zijn zij zelf in staat om zelfstandig te beslissen over deze aankoop. Een prospect verschilt van een lead. Een prospect heeft al kennis van het product of de dienst en geeft aan interesse te hebben en is in staat om het product daadwerkelijk aan te schaffen. Daarnaast heeft deze persoon beslissingsbevoegdheid en hoeft dus geen toestemming aan een andere partij te vragen. Is dit niet het geval, dan is er sprake van een lead. Bij prospects benaderen, neem je contact op met personen die al een stap verder zijn in de salesfunnel dan een lead.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten