Werving en selectie

Telemarketing
No Cure, No Pay

Werving en selectie

Aantrekken, werven en selecteren zijn binnen werving en selectie natuurlijk belangrijke onderdelen. Daarom wilt u deze werkzaamheden waarschijnlijk graag uitbreiden, zodat u dit voor veel meer klanten kunt doen. Het koppelen van de juiste functies aan de juiste personen is een ware uitdaging. De professionals van Convins helpen u hier dan ook graag bij, door middel van het uitbreiden van uw werkveld. Door middel van telemarketing zorgen wij ervoor dat potentiële klanten binnen een korte periode bereikt zijn. Meer weten over telemarketing inzetten binnen de werving en selectie branche? Wij vertellen het u graag!

De aanpak van Convins

Wij gaan voor u op zoek naar bedrijven die werving en selectie willen laten uitbesteden aan u! Dat doen wij door middel van telemarketing uit uw naam. Daarom is het van groot belang dat wij uw werving en selectiebureau goed leren kennen. Wij maken dan ook graag een afspraak met u om zo een duidelijk doel te stellen en hier een bijpassende strategie omheen te vormen. Alleen op deze manier behalen wij binnen no-time uw doel. Onze professionals zijn gespecialiseerd binnen diverse branches, waardoor het ideaal is om de telemarketing voor uw bedrijf uit te besteden. Wij leveren u kwalitatieve leads op afspraak en al.

Waarom telemarketing voor werving en selectie?

Wij gaan natuurlijk graag voor u aan de slag, maar waarom is het voor uw bedrijf ook een goede keuze om telemarketing in te zetten? Hieronder vindt u meer:

  • Wij plannen afspraken in met bedrijven die een openstaande vacature hebben binnen nu en zes maanden.
  • Wij plannen altijd met de DGA of hoofd HR.
  • Het concreet vullen van de pipeline met bedrijven die op korte termijn of lange termijn potentie hebben.
  • Iedere lead wordt uniek benaderd: wij geloven niet in belscript.
  • Grote kans op  een uitbreiding van uw klantenbestand voor het oppakken voor werving en selectie.
  • No cure no pay: u betaalt pas wanneer u het aan kwalitatieve afspraak vindt, en dit bepaalt u helemaal zelf op basis van uw eigen input.

Ziet u het wel zitten om telemarketing in te zetten voor uw bedrijf binnen de werving en selectie branche? Convins helpt u graag!

Meer informatie over telemarketing voor uw bedrijf

Wilt u nou meer weten voordat u met Convins in zee gaat? Neem dan even contact op met onze professionals. Wij willen u namelijk graag veel meer vertellen over alle mogelijkheden voor uw werving en selectie bedrijf. Laat uw persoonlijke gegevens eens achter via ons contactformulier, uw telefoonnummer via de bel-mij-terug button of bel ons gerust zelf even op. Onze professionals staan u graag te woord.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers