No cure no pay

Telemarketing
No Cure, No Pay

No cure no pay telemarketing met Convins

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. Convins helpt u graag bij het maken, onderhouden en evalueren van uw commerciële contacten. Het unieke aan ons is dat wij werken met een systeem van no cure no pay in telemarketing. En dat is heel voordelig voor uw portemonnee! U betaald namelijk geen cent tot wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is!

Waarom Convins? No cure no pay telemarketing!

Waarom moet u kiezen voor Telemarketingbureau Convins? Naast ons no cure no pay systeem, zijn daar nog diverse andere redenen voor te noemen:

  • Wij werken enkel met ervaren professionals! Zo verzekeren wij u dat onze medewerkers de kennis en kunde in huis hebben om te werken als verlengde van uw sales & marketing afdeling;
  • Wij zijn internationaal inzetbaar door onze vestigingen en contacten in diverse Europese landen;
  • Wij werken absoluut niet met belscripten. Wij weten namelijk dat het veel effectiever is om een inhoudelijk gesprek te voeren, waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer;
  • Onze werkplekken zijn echte open werkplekken en geen ‘callcenterplekken’.

Uw partner in sales en marketing!

Convins verzorgt diverse diensten voor u. Zo maken wij bijvoorbeeld bezoekersafspraken, zorgen voor de opvolging van beursleads en mailings, nemen uw telefonische acquisitie over, beheren uw database en doen onderzoek voor u middels enquêtes. Wij werken echt vanuit uw organisatie en zijn op die manier een verlengstuk van uw sales- en marketingafdeling. Wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Bent u benieuwd hoe Convins u kan helpen bij uw telemarketing? Neem dan gerust contact met ons op! Direct vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook. Vul ons contactformulier in of laat ons u bellen! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Profiteer ook van ons no cure no pay systeem in telemarketing!

Continu stroom aan leads

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

foxit
qnh1
ref1
ref2
ref3
ref4
ref5
ref14
ref6
ref7
ref8
ref16
teradata
ref11
ref12
ref13
transfer1
ref9

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Wat zeggen onze klanten?

Learning techniques to banish negative emotions and the distractions surrounding us in a consumer society which take me off the path to life.

Bill Gates – Microsoft

I’ve been helped immensely just by reading the first chapter. I embrace the focus on living the Stoic philosophy and more.

john doe – Teradata

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771neme

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers