No cure – no pay telemarketing met Convins

No cure – No pay

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Ben bent u bij Convins aan het juiste adres. Convins helpt u graag bij het maken, onderhouden en evalueren van uw commerciële contacten. Het unieke aan ons is dat wij werken met een systeem van No cure – No pay telemarketing. Dit neemt het risico voor u als klant weg. U betaalt pas nadat de afspraak is bezocht en voldoet aan de afgesproken criteria’s.

No cure, no pay!

Continue stroom aan leads

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product of de dienst die uw bedrijf aanbiedt. Organisaties die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit No cure – No pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant. Convins genereert het voor u. Geheel via een unieke ‘No cure – No pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd hoe Convins u kan helpen met telemarketing? Neem dan gerust contact met ons op! Vul ons contactformulier in en laat ons u bellen! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Profiteer ook van ons No cure – No pay systeem in telemarketing.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten