Dit is hoe wij het doen

Werken in Valencia 

Ontwikkel je talent optimaal bij Convins en ontdek hoe je bij ons kunt werken in Valencia Spanje. Ben jij overtuigend in je sales – aanpak en niet bang voor een uitdaging? Dan zoeken wij jou! En jij zoekt ons, want bij Convins kun je rekenen op geweldige collega’s, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een bruisende bedrijfscultuur. Onze teamleden passen perfect binnen de bedrijfscultuur en dragen met hun unieke kenmerken bij aan een fijne werkomgeving. Ontdek hieronder onze vacatures in Spanje die bij jouw vaardigheden en ambities passen.

Haal alles uit je talent

Werken in Valencia Spanje

Werken in Spanje biedt verschillende voordelen die verder gaan dan alleen de zonnige stranden en de interessante cultuur. Het relaxte tempo van leven, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten maken werken hier extra fijn. De Spaanse bevolking is gastvrij, wat het makkelijk maakt om je thuis te voelen, zelfs als buitenlandse werknemer. Daarnaast is het bijna altijd lekker weer waardoor je vaak buiten kunt zijn. Kortom, werken in Spanje is ronduit genieten en je zult er naast nieuwe carrièrekansen veel meer voordelen ontdekken!

Bij Convins bieden we een fijne werkplek met leuke collega’s. Samen zorgen jullie voor de groei van verschillende organisaties middels telemarketing. Telefonische acquisitie is namelijk de meest persoonlijke manier van marketing. Zie jij jezelf al bij ons werken in Valencia Spanje? Neem dan contact met ons op en solliciteer op jouw functie!

Werken in Spanje als Nederlander

Als je gaat werken in Spanje als Nederlander zijn er een aantal praktische zaken die handig zijn om te weten:

  • Als Nederlander mag je vrij wonen en werken in Spanje;
  • Je hebt geen visum of werkvergunning nodig;
  • Je hebt enkel een geldig identiteitsbewijs nodig.

Ga je langer dan 3 maanden wonen en werken in Spanje? Zorg dan dat je voor vertrek jezelf uitschrijft bij jouw gemeente. Als je voor langere tijd in Spanje gaat wonen en werken heb je namelijk vaak een bewijs van uitschrijving nodig. Voorafgaand aan de werkzaamheden zul je tevens een NIE-nummer moeten aanvragen (wij helpen je hier graag bij!). Dit is een identificatienummer voor buitenlanders in Spanje en deze heb je nodig als je in Spanje wilt gaan werken. Mocht je verdere vragen hebben over wonen en werken in Spanje? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Aan de slag bij Convins?