Accountancy

Telemarketing
No Cure, No Pay

Accountancy

Wilt u als accountantskantoor uw klantenbestand uitbreiden maar is dit momenteel erg lastig? Dan is telemarketing hier een geschikte manier voor. Met telemarketing kunt u op een persoonlijke manier klanten binden aan uw accountskantoor. Dit is natuurlijk een gespecialiseerd telemarketinggebied waar wij graag voor aan de slag gaan, samen met u. Wij zorgen graag voor kwalitatieve afspraken die ook daadwerkelijk klanten kunnen worden. Hoe wij dat precies doen? Wij vertellen u hier meer over de inzet van telemarketing om meer leads binnen te halen voor uw accountantskantoor.

De werkwijze van telemarketing

Convins biedt telemarketing aan voor accountantskantoren! Daarbij gaan wij met u kijken wat u voor soort klanten wilt binnenhalen. Aan de hand van een doel en een uitgewerkte strategie gaan wij voor u aan de slag. Wij leren uw accountantskantoor goed kennen om zo een goed informatief en persoonlijk gesprek te voeren met uw prospect door middel van leadgeneratie. Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat wij het vertrouwen wekken van de prospect, want dat is een belangrijk onderdeel. Uw klant moet u immers toegang geven tot uw bedrijfsadministratie.

Waarom telemarketing voor accountancy

Wij sommen graag voor u op wat telemarketing door Convins voor uw bedrijf kan betekenen:

  • Wij zijn bekend in het maken van afspraken met klanten in de ARGO/ MKB (samenstel & controle).
  • Wij benaderen MKB bedrijven met minimaal 5 medewerkers.
  • Wij benaderen AGRO bedrijven met minimaal 1 medewerker op de loonlijst.
  • Wij acquireren diverse thema’s, zoals: fiscaliteit / BI / dashboarding/ HR / Juridisch / Innovatiebox / BIZ-scan / scan-herken/ corporate finance.
  • Wij hebben een goed begrip en bewustzijn van boekhoudkundige processen en klantbehoeften.
  • Geen gesprekken volgens een belscript: wij voeren een persoonlijk en inhoudelijk gesprek die van twee kanten komt. Wij weten waar wij over praten.
  • Wij leveren waardevolle leads voor een eerste gesprek met u.

Daarbij werken wij volgens de no cure no pay methode, wat betekent dat u alleen hoeft te betalen voor kwalitatieve goede afspraken. Dit zorgt ervoor dat wij natuurlijk nóg harder ons best voor u doen om een goede potentiële klant aan te leveren die u aan uw klantenbestand kunt toevoegen.

Raadpleeg de specialisten van Convins

Nieuwe klanten zorgen natuurlijk voor meer omzet. Telemarketing is een persoonlijke manier om meer klanten binnen te halen voor uw accountskantoor. Bent u geïnteresseerd in telemarketing door Convins? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om te kijken naar alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer. Laat uw persoonlijke gegevens achter via onze website of uw telefoonnummer bij de bel-mij-terug button. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers