ICT

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telemarketing ICT

Bent u op zoek naar klanten die gebruikmaken van uw tools en software of waarvoor u bepaalde applicaties kunt ontwikkelen? De technologie verandert snel, waardoor de kennis blijft groeien en u zichzelf blijft ontwikkelen. Echter moet deze kennis binnen de ICT ook toegepast worden. Daar heeft uw ICT-bedrijf natuurlijk wel de juiste klanten voor nodig. Wilt u uw kennis binnen de ICT-branche aan de man brengen, maar heeft u hiervoor zelf niet het juiste personeel? Dan bieden de telemarketeers van Convins een oplossing voor uw bedrijf, leadgeneratie. Convins is de partner in het genereren van leadgeneratie en telemarketing op het gebied van ICT.

Telemarketing IT door Convins

Wij weten uw toekomstige klanten ervan te overtuigen om voor uw ICT bedrijf te kiezen. Daarvoor moeten wij natuurlijk wel uw bedrijf leren kennen. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om alles te weten te komen. Wat is uw doel met het inzetten van telemarketing? Wat wilt u precies bereiken? Aan de hand hiervan maken wij een passende strategie om uw doelen te behalen. Wij gaan op zoek naar kwalitatieve leads en zodra wij ze hebben overtuigd tot een afspraak, vindt u dit terug in uw agenda of wij koppelen het terug aan u.

Samenwerking Convins MSP

Waarom telemarketing voor ICT / IT?

Alles wat u moet weten over waarom telemarketing voor uw ICT-bedrijf interessant kan zijn, sommen wij graag voor u op:

  • Wij plannen afspraken in waarbij het onderwerp van de gekozen IT propositie binnen 12 maanden speelt.
  • Indien gewenst kunnen wij het IT-landschap in kaart brengen, evenals het budget.
  • Wij zijn bekend met de volgende thema’s: back-up, storage, disaster recovery, security, enterprise solutions, digitale transformatie, BI,RPA, ITSM, data management en managed services.
  • Uw kennis binnen ICT overbrengen op klanten.
  • Wij leveren u kwalitatieve afspraken.
  • No cure no pay: u betaalt pas wanneer u tevreden bent met de afspraak.
  • Op basis van uw input bepaalt u de kwaliteit van de afspraak.

Telemarketingbureau Convins ontzorgt, zodat u zich volledig kunt focussen op uw core-business. Onze specialisten zijn ambitieus en dynamisch. Ze doen er alles aam om goede resultaten te kunnen behalen voor onze klanten. Door veel te communiceren met de klant, zorgen we ervoor dat verwachtingen helder zijn. Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel succes de telemarketing binnen de ICT-branche. We hebben inmiddels al meer dan 100 opdrachtgevers geholpen. We zijn er dan ook trots op dat zij onze teleservice met een 8.8 beoordelen.

Meer weten over telemarketing ICT? Raadpleeg onze professionals!

Wilt u telemarketing inzetten voor uw ICT-bedrijf? Wij helpen u graag verder. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd eerst contact met ons opnemen. Wij kunnen dan meer vertellen over alle mogelijkheden om uw bedrijf te voorzien van meer kansen. Laat uw persoonlijke gegevens achter op onze website of bel ons gerust eens op. Één van onze telemarketing professionals staat u graag te woord om u verder te helpen.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers