Over ons

Convins

No Cure, No Pay Telemarketing

Over ons

Meer succes voor uw onderneming? Met onze hoogwaardige en transparante dienstverlening dragen wij hier graag een steentje aan bij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer u een goede telemarketing organisatie bij de hand neemt, dit uiteindelijk wordt terugbetaald in nieuwe klanten waar u de vruchten van plukt! Maar alleen met het binnenhalen van klanten redt u het niet: klanten blijven uw bedrijf trouw wanneer u ze van dienst kunt zijn met goed personeel. Daarom zijn wij ook op het gebied van recruitment uw juiste partner.

We nemen u graag even mee terug in de tijd: naar het jaar 2009 om precies te zijn. Wij wilden telemarketing transparant maken. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zijn we ruim tien jaar verder en zijn wij meer dan 50 vaste collega’s uitgegroeid tot het grootste B2B telemarketing bedrijf van Nederland.

Door veel te communiceren met de klant en op voorhand zorg te dragen dat de verwachtingen helder zijn, hebben we met onze diensten al veel bedrijven succesvol geholpen. Daarbij zijn we altijd transparant over wat wij doen en waar wij voor staan. Dit uit zich niet alleen in onze manier van werken, ook vindt u deze transparantie terug in onze kantoren. Letterlijk. Wandel eens door één van onze kantoren: doordat onze panden zijn voorzien van glazen deuren en ramen, weet u altijd wie er voor u werken.

Convins sfeer 10
Convins sfeer 11
Convins sfeer 12

No cure no pay

Wat betreft telemarketing geldt dat we werken met het concept; no cure, no pay. U betaalt alleen per kwalitatieve afspraak, waarbij wij achteraf de factuur sturen als de afspraak voldoet aan de afgesproken criteria’s. Dit betekent dat wij ook meedenken welke propositie u wilt hanteren, welke doelgroep benadert dient te worden, op welk niveau en waar een afspraak aan moet voldoen. Door dit concept te hanteren, nemen wij ook alleen projecten aan waar wij ook achterstaan, omdat wij namelijk hetzelfde belang hebben om gezamenlijk zorg te dragen voor een rendabele en haalbare case.

Als ervaren speler in de markt weten wij dat het krachtiger is om uit eigen bedrijfsnaam leads en personeel te vinden. Daarom benaderen we bedrijven en potentiële werknemers vanuit uw naam. Zo bellen we met een telefoonnummer van uw bedrijf en hebben wij een mailadres van uw onderneming. Een stukje ontzorging, zodat u zich kunt focussen op uw core-business.

Ambitieus en dynamisch

De mensen achter Convins zijn ambitieus en dynamisch. Bij ons is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden er regelmatig trainingen gegeven, waardoor we nog betere resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Ook houden we altijd diverse ontwikkelingen in de markt in de gaten. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om te blijven automatiseren, want we willen altijd voorop blijven lopen in de branche. Alleen zo kunnen we zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaan en kunnen we zoveel mogelijk succes realiseren voor onze klanten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Vrijblijvend voorstel aanvragen

Het Team

NAZIR2
Nazir Momen
- Teamcaptain
IMG_2063
Daniëlle Onderstal 
- Backoffice
IMG_2064
Cheyenne Reed 
- Backoffice
IMG_2065
Erik Muller
- Teamcaptain
IMG_2066
Junior Bouwmeester
- Teamcaptain
Jonathan van Leersum – Operationeel directeur
Jonathan van Leersum 
- Operationeel directeur in - Apeldoorn & Utrecht
Esther van Mourik -Teamcaptain
Esther van Mourik 
- Teamcaptain
IMG_2067
Jim de Ridder
- Teamcaptain
Pascal Swensen
Pascal Swensen 
- Teamcaptain
Ruben van Laaren - Vestigingsmanager Utrecht
Ruben van Laaren
- Vestigingsmanager Utrecht
Anita Wardenburg - Hoofd administratie
Anita Wardenburg
- Hoofd administratie
Tom van der Mark
Tom van der Mark
- Operationeel manager
Nikos van der Laan - Founder
Nikos van der Laan 
- Founder
Wouter Teelen
Wouter Teelen
- Projectcoördinator
Joost van den Berg
Joost van den Berg
- Hoofd Backoffice
Ons team | Convins
Ivan Lambooij
- Backoffice
Convins medewerker Jeanine
Jeanine Swinkels 
- Recruiter
Convins - Jelle Dröge
Jelle Dröge 
- Backoffice
Convins - Stefanie Hofstede
Stefanie Hofstede 
- Backoffice
Convins - Kadey Isik
Kadey Isik 
- Backoffice
convins liselotte
Liselotte Hogeveen
- Grafisch Ontwerper

Bedrijfsvideo Convins

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers