Over ons

Convins
No cure, No Pay Telemarketing

Over ons

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland: Convins is uw betrokken professional als het om marketing en sales gaat. De vier business units binnen Convins zijn allemaal toegespitst op de groei van uw onderneming, elk met een eigen insteek. Zo richt Convins Teleservices zich op kwalitatieve leadgeneratie en leadopvolging, helpt Convins Training & Coaching uw salesteam naar een hoger niveau te tillen, zorgt Convins Recruitment ervoor dat u in contact komt met de beste toekomstige medewerkers voor uw bedrijf en adviseert Convins Consultancy & Outsourcing u over de juiste marketingstrategie.

De klanten van Convins kunnen rekenen op een complete dienstverlening; van leadgeneratie tot het opleiden van jonge talenten en van salestrainingen tot de outsourcing van opdrachten. Dankzij de herkenbare werkwijze van Convins – geen belscripten, open werkplekken, No Cure No Pay – vindt u in Convins dé actieve marketing- en salespartner die uw bedrijf nodig heeft.

De professionals van Convins helpen uw bedrijf te groeien op marketing- en salesgebied. Zij beschikken stuk voor stuk over de commerciële kwaliteiten die nodig zijn om van elke opdracht een succes te maken. Wat uw uitdaging ook is, Convins pakt het met beide handen aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen