B2B telemarketing

In korte tijd uw zakelijke klanten bereiken? Laat business-to-business telemarketing over aan de experts van Convins. Telemarketing zorgt voor meer leads, bezoekers afspraken en betere bedrijfsresultaten. Om dit te bereiken voeren we kwalitatieve telemarketing gesprekken met potentiële afnemers. We zorgen dat u de juiste informatie krijgt die nodig is om tot een goede deal met klanten te komen. Onze service op maat sluit aan op uw wensen, we weten immers dat geen organisatie hetzelfde is. Convins helpt u graag een optimaal rendement te behalen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Utrecht.

Effectieve werkwijze

Voordelen van business-to-business leads

Telemarketingbureau Convins regelt afspraken die leiden tot nieuwe klanten. Elke lead wordt op een persoonlijke en unieke manier benaderd. We geloven niet in standaard belscripts. Door onze effectieve werkwijze hebben we een hoog slagingspercentage als het aankomt op het genereren van business-to-business leads.

Neem contact op voor business-to-business telemarketing

Klinkt een continue stroom van gekwalificeerde leads u ook goed in de oren? Laat uw business-to-business telemarketing dan over aan Convins. De afspraken die we voor u organiseren zijn het gevolg van een prettig gesprek en geen opgedrongen actie. Grote namen als Philips, Audi en Microsoft mogen we al tot onze klanten rekenen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten