B2B telemarketing

In korte tijd uw zakelijke klanten bereiken? Laat business-to-business telemarketing over aan de experts van Convins door middel van B2B telemarketing. Telemarketing zorgt voor meer leads, bezoekers afspraken en betere bedrijfsresultaten. Om dit te bereiken voeren we kwalitatieve B2B telemarketing gesprekken met potentiële afnemers. We zorgen dat u de juiste informatie krijgt die nodig is om tot een goede deal met klanten te komen. Onze service op maat met B2B telemarketing sluit aan op uw wensen, we weten immers dat geen organisatie hetzelfde is. Convins helpt u graag een optimaal rendement te behalen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Utrecht. Wilt u meer weten over onze werkwijze voor B2B telemarketing? Lees dan verder!

Waarom kiezen voor B2B telemarketing van Convins?

Alle medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in B2B telemarketing. De ervaren telemarketeers van Convins weten precies hoe ze uw klanten te woord moeten staan. Ze hebben een ijzersterke mentaliteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales. Dankzij ons kunt u zich richten op uw core business. Onze voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Professioneel advies
  • Ervaring in opvolgen van salesleads.

Telemarketing business

Achter telemarketing business zit een hele marketingstrategie. Dit zorgt ervoor dat telemarketing écht werkt. Onze specialisten weten welke toon en boodschap ze moeten inzetten en ze weten wanneer een potentiële klant interesse heeft en of dat ze willen gaan op uw aanbod. Hierdoor zijn ze niet opdringerig en weten ze wanneer ze beter verder kunnen gaan. Door telemarketing business uit te besteden bespaart u kostbare tijd. Door onze ruime ervaring en expertise gaan we geen enkele sales uitdaging uit de weg. Al onze kennis en kunde zetten we graag voor u in om uw organisatie te laten groeien. Voordat we voor u aan de slag gaan bepalen we wat voor u een kwalitatieve lead is. Dan verdiepen we ons in de branche waarin u actief bent. We hebben een ruime ervaring met diverse branches. We maken geen gebruik van belscripts, maar voeren echte gesprekken.

 

Effectieve werkwijze

Voordelen van business-to-business leads

Telemarketingbureau Convins regelt afspraken die leiden tot nieuwe klanten. B2B telemarketing heeft een aantal voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe klanten en partners. Deze specifieke vorm van telemarketing is vaak van hoge kwaliteit, omdat de leads die wij benaderen gekwalificeerd voor uw bedrijf zijn. De kans dat de leads die wij via onze B2B telemarketing benaderen daadwerkelijk willen investeren is dan ook vergroot. Een ander voordeel van B2B telemarketing is dat wij helpen om de omzet en groei van uw bedrijf te stimuleren. Door nieuwe klanten en partners te benaderen, kan uw bedrijf zijn marktaandeel vergroten. Dit zorgt ervoor dat er nieuwe kansen worden gecreeerd.

Bij Convins wordt elke lead op een persoonlijke en unieke manier benaderd. We geloven niet in standaard belscripts. Het voeren van echte en persoonlijke gesprekken is bij ons een gegeven. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteit leads voor uw bedrijf. Door onze effectieve werkwijze hebben we een hoog slagingspercentage als het aankomt op het genereren van business-to-business leads.

Neem contact op voor business-to-business telemarketing

Klinkt een continue stroom van gekwalificeerde leads u ook goed in de oren? Laat uw business-to-business telemarketing dan over aan Convins. De afspraken die we voor u organiseren zijn het gevolg van een prettig gesprek en geen opgedrongen actie. Grote namen als Philips, Audi en Microsoft mogen we al tot onze klanten rekenen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten