B2B Callcenter

Bent u op zoek naar een bedrijf die volledig uw telemarketing uit handen kan nemen? Bij Convins bent u aan het goede adres als B2B callcenter! We verzorgen met ons B2B callcenter voor u het maken van bezoekafspraken, de opvolging van mailings en beursleads, het bijhouden van uw database, het uitzoeken van relaties of prospects, het uitvoeren van service calls en het doen van onderzoek middels enquêtes. Bij Convins beschikken we over de nodige ervaring en kennis om het callcenter effectief in te zetten voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden van een B2B callcenter? Lees dan verder, we vertellen u graag meer over het B2B callcenter.

Uniek

Wij staan voor tweerichtingsverkeer

Wat maakt Convins uniek? Onze service onderscheid zich van andere telemarketingbedrijven. Door te werken met professionele, geschoolde werknemers weten we zeker dat we goed werk afleveren. Daarnaast maken we geen gebruik van belscripts. We staan voor tweerichtingsverkeer, waar we inhoudelijke gesprekken voeren met uw prospects. Op deze manier komen we hun wensen en behoeften te weten en kunnen we toegevoegde waarde van uw producten of diensten uitlichten. Met Convins heeft u ook nog internationale mogelijkheden. Met twee vestigingen in Nederland acquireren we in meerdere Europese landen dankzij onze native speakers.

No cure no pay B2B callcenter

Flexibiliteit staat bij ons centraal. Mocht u op onregelmatige basis gebruik willen maken van onze callcenters, dan is dat geen probleem. We staan klaar voor al uw wensen. Daarnaast staat kwaliteit boven kwantiteit. We gaan voor de beste resultaten om uw doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren. We gaan eerst met uw bedrijf in gesprek om inzicht te krijgen in het bedrijf en de bedrijfscultuur. Zo kunnen we een inschatting maken welke middelen we inzetten voor uw bedrijf. Bij Convins werken we met een no cure, no pay systeem. Dit houdt in dat u pas betaalt nadat de afspraak die we voor u hebben gemaakt, is bezocht.

Contact

Interesse in een samenwerking?

Door samen te werken met Convins weet u zeker dat u gebruik maakt van een transparante samenwerking. We zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde van uw bedrijf. Wilt u gebruik maken van onze diensten en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Convins? Neem dan contact met ons op. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een voorstel aan en we nemen contact met u op.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten