B2B Callcenter

Telemarketing
No Cure, No Pay

B2B Callcenter 

Bent u op zoek naar een bedrijf die volledig uw telemarketing uit handen kan nemen? Bij Convins bent u aan het goede adres! We verzorgen voor u het maken van bezoekersafspraken, de opvolging van mailings en beursleads, het bijhouden van uw database, het uitnodigen van relaties of prospects, het uitvoeren van servicecalls en het doen van onderzoek middel enquêtes. Bij Convins beschikken we over de nodige ervaring en kennis om het callcenter effectief in te zetten voor uw bedrijf.

Wij staan voor tweerichtingsverkeer

Wat maakt Convins uniek? Onze service onderscheid zich van andere telemarketingbedrijven. Door te werken met professioneel geschoolde werknemers weten we zeker dat we goed werk afleveren. Daarnaast maken we geen gebruik van belscripts. We staan voor tweerichtingsverkeer, waar we inhoudelijke gesprekken hebben met uw prospects. Op deze manier komen we hun wensen en behoeften te weten en kunnen we toegevoegde waarde van uw producten of diensten uitlichten. Met Convins heeft u ook nog internationale mogelijkheden. Met vestigingen in Nederland en Duitsland en native sprekers in verschillende Europese landen zijn we ook inzetbaar in het buitenland.

No cure no pay B2B Callcenter

Flexibiliteit staat bij ons centraal. Mocht u op onregelmatige basis gebruik willen maken van onze callcenters, dan is dat geen probleem. We staan klaar voor al uw wensen. Daarnaast staat kwaliteit boven kwantiteit. We gaan voor de beste resultaten om uw doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren. Daarom gaan we eerst met uw bedrijf in gesprek om inzicht te krijgen in het bedrijf en de bedrijfscultuur. Zo kunnen we een inschatting maken welke middelen we inzetten voor uw bedrijf. Het uitbesteden van uw callcenter is een kosteneffectief. U hoeft alleen te betalen als er gewerkt wordt, we werken namelijk met een no cure, no pay systeem. Daarnaast betaald u geen fysieke werkplek omdat u gebruik maakt van de voorzieningen van Convins.

Interesse in een samenwerking?

Door samen te werken met Convins profiteert u van onze goede infrastructuur. Door de ervaring weten we wat wel en niet werk bij uw organisatie. Wilt u gebruik maken van onze diensten en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Convins? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via ons telefoonnummer. Als je meteen wilt zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers