Telefonische acquisitie uitbesteden

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telefonische acquisitie uitbesteden

Uw telefonische acquisitie uitbesteden? Zorg er dan voor dat u kiest voor een bedrijf die echt werkt als verlengstuk van uw sales-en marketing afdeling. Convins neemt telemarketing graag van u over, zodat u zelf tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Onze specialisten helpen u graag vanuit onze kantoren in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf! Wij streven met onze fantastische communicatieve vaardigheden altijd naar optimaal rendement, zodat u ook altijd uw doelen behaald. Geïnteresseerd in het uitbesteden van telefonische acquisitie? Lees dan even verder.

Behaal optimaal rendement met telefonische acquisitie

Er zijn natuurlijk verschillende doelen die u graag wilt behalen door telemarketing. Wij kunnen u daar natuurlijk bij helpen. Het maakt ons niet uit of u meer omzet wilt behalen, extra marktaandeel wilt genereren, de markt wilt verkennen of bijvoorbeeld direct op zoek naar nieuwe klanten. Bij springen graag bij om al uw doelen te behalen. Wij helpen niet alleen bij de telefonische acquisitie, maar staan u bij in het gehele proces. U kunt hierbij denken aan het in eerste instantie doen van het onderzoek naar het uiteindelijk bezoekersafspraken maken. Benieuwd naar onze overige diensten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze dienstenpagina of onze specialisten die u natuurlijk enthousiast te woord willen staan.

Convins: professionals in telemarketing

Wij vinden het belangrijk dat alleen echte professionals u kunnen bijstaan in telefonische acquisitie. Er wordt geen gebruik gemaakt van belscripts maar er worden daadwerkelijk inhoudelijke gesprekken gevoerd met uw prospects. Het is daarom ook belangrijk om eerst goed om de tafel te zitten om uw bedrijf of organisatie beter te leren kennen. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk om tweerichtingsverkeer mogelijk te maken. Daarnaast werken wij met het no cure no pay systeem, wat wil zeggen dat u niks betaalt totdat wij een afspraak voor u hebben geregeld. Dat is mooi meegenomen toch?

Vraag nu een offerte aan

Wilt u graag uw telefonische acquisitie laten uitbesteden bij Convins? Vraag dan nu een offerte aan door het invullen van ons contactformulier. Wilt u liever eerst nog meer weten over onze precieze werkwijze en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat uw telefoonnummer achter via de bel-mij-terug-button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het één en ander door te spreken en u te voorzien van een persoonlijk advies. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen zodat u zich bezig kunt houden met de rest van uw taken.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers