Telefonische acquisitie uitbesteden

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telefonische acquisitie uitbesteden

Uw telefonische acquisitie uitbesteden? Zorg ervoor dat u kiest voor een bedrijf die echt werkt als het verlengstuk van uw sales-en marketingafdeling. Convins neemt telemarketing graag van u over, zodat u zelf tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Telefonische acquisitie vraagt om focus en continuïteit. Wilt u graag afspraken met potentiële klanten maar heeft u onvoldoende sales capaciteit of wilt u uw tijd besteden aan andere zaken? Dan is telefonische acquisitie uitbesteden voor u een slimme keuze. Telefonische acquisitie kost namelijk tijd en toewijding. Je hebt te maken met overvolle agenda’s, gatekeepers, opvolgingen en meer. Er zijn dus meerdere belpogingen nodig voordat er werkelijk een gesprek plaats kan vinden. Onze specialisten helpen u graag vanuit onze kantoren in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf! Wij streven met onze uitstekende communicatieve vaardigheden altijd naar optimaal resultaat bij telefonische acquisitie, zodat u uw doelen behaald. Geïnteresseerd in het uitbesteden van telefonische acquisitie? Lees dan even verder.

Behaal optimaal rendement met telefonische acquisitie

Er zijn natuurlijk verschillende doelen die u graag wilt behalen door telemarketing. Wij kunnen u daar uiteraard bij helpen. Wij helpen niet alleen bij de telefonische acquisitie, maar staan u bij in het totale proces. U kunt hierbij denken aan het in eerste instantie doen van een onderzoek, tot het uiteindelijk maken van afspraken. Benieuwd naar onze overige diensten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze dienstenpagina of onze specialisten die u enthousiast te woord staan.

Convins: professionals in telemarketing

Wij vinden het belangrijk dat alleen professionals, gespecialiseerd in telemarketing, u kunnen bijstaan in telefonische acquisitie. Er wordt geen gebruik gemaakt van belscripts maar er worden daadwerkelijk inhoudelijke gesprekken gevoerd met uw prospects. Het is dan ook belangrijk om eerst goed met elkaar in gesprek te gaan om uw bedrijf of organisatie beter te leren kennen. Inhoudelijke gesprekken bij telefonische acquisitie zijn belangrijk om tweerichtingsverkeer mogelijk te maken. Daarnaast werken wij met het no-cure no-pay principe, wat wil zeggen dat u niks betaalt totdat wij een afspraak voor u hebben geregeld. 

Laat telefonische acquisitie over aan Convins

Telefonische acquisitie uitbesteden vraagt van u een investering. Maar bij Convis levert deze investering genoeg op, namelijk nieuwe klanten! En deze nieuwe klanten zorgen er uiteindelijk voor dat er meer omzet genereert. Onze specialisten weten precies hoe zij uw bedrijf, producten of diensten moeten aanprijzen bij potentiële klanten. Zij gaan graag in gesprek met uw en verdiepen zich volledig in uw bedrijf en uw producten of diensten. Hierdoor kunnen ze alle vragen van uw potentiële klanten vakkundig en vol vertrouwen beantwoorden. Na de telefonische acquisitie brengen onze specialisten verslag uit bij u. Zo weet u precies welke potentiële klanten zitten te wachten op een follow-up en welke wellicht geen interesse hebben in uw producten of diensten. 

De voordelen van telefonische acquisitie uitbesteden

Nieuwe klanten zijn altijd welkom bij een bedrijf. Nieuwe klanten staat gelijk aan groei. Soms komen deze vanzelf aanwaaien, maar dit is helaas niet altijd het geval. Vaak moet u zelf in actie komen om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan met telefonische acquisitie. Besteedt u telefonische acquisitie uit aan Convins? Dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de grootste voordelen hieronder voor u op een rij.

  • No-cure-no-pay principe: u betaald alleen voor een kwalitatief goede afspraak. 
  • Het kost u zelf geen tijd. Hierdoor kunt u zich focussen op de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming.
  • Het team van Convins hanteert de juiste aanpak. 
  • Telefonische acquisitie uitbesteden betaalt zich altijd terug. Het levert uw bedrijf namelijk nieuwe klanten op, waardoor u de investering terugverdient

Vraag nu een offerte aan

Wilt u graag uw telefonische acquisitie uitbesteden bij Convins? Vraag dan een offerte aan door het invullen van ons contactformulier. Wilt u liever eerst nog meer informatie over onze werkwijze en wat telefonische acquisitie uitbesteden voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat uw telefoonnummer achter via de bel-mij-terug-button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het één en ander door te spreken en u te voorzien van een persoonlijk advies. Wij nemen graag uw zorgen uit handen zodat u zich kunt concentreren op andere werkzaamheden binnen uw bedrijfsvoering. Convins heeft een klanttevredenheidsscore van een 8.8? Onze specialisten verdiepen zich goed in de ontwikkelingen in de branche en weten waar kansen liggen. Benieuwd naar onze klantervaringen? Neem een kijkje op de ‘referenties’ pagina.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

_____________________________________________________________________________________________________________

Veelgestelde vragen

Wat is telefonische acquisitie?

Met telefonische acquisitie benadert Convins nieuwe klanten door middel van direct, telefonisch contact. Wanneer dit het eerste contact is met deze nieuwe klant, wordt dit ook wel koude acquisitie, leadgeneratie of koud bellen genoemd. 

Hoe werkt telefonische acquisitie?

Het telefonisch benaderen van nieuwe klanten den we door middel van belscripts, waarbij er ook aandacht wordt besteed aan het voeren van inhoudelijke gesprekken met uw prospects. Op deze manier maken we tweerichtingsverkeer mogelijk. Een belangrijk gegeven: Convins werkt volgens het no-cure no-pay principe, u betaalt dus enkel voor resultaat.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers