Telefonische acquisitie uitbesteden

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telefonische acquisitie uitbesteden

Uw telefonische acquisitie uitbesteden? Zorg er voor dat u kiest voor een bedrijf die echt werkt als het verlengstuk van uw sales-en marketingafdeling. Convins neemt telemarketing graag van u over, zodat u zelf tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Onze specialisten helpen u graag vanuit onze kantoren in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf! Wij streven met onze uitstekende communicatieve vaardigheden altijd naar optimaal resultaat, zodat u uw doelen behaald. Geïnteresseerd in het uitbesteden van telefonische acquisitie? Lees dan even verder.

Behaal optimaal rendement met telefonische acquisitie

Er zijn natuurlijk verschillende doelen die u graag wilt behalen door telemarketing. Wij kunnen u daar natuurlijk bij helpen. Wij helpen niet alleen bij de telefonische acquisitie, maar staan u bij in het proces. U kunt hierbij denken aan het in eerste instantie doen van een onderzoek, tot het uiteindelijk maken van afspraken. Benieuwd naar onze overige diensten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze dienstenpagina of onze specialisten die u enthousiast te woord staan.

Convins: professionals in telemarketing

Wij vinden het belangrijk dat alleen echte professionals u kunnen bijstaan in telefonische acquisitie. Er wordt geen gebruik gemaakt van belscripts maar er worden daadwerkelijk inhoudelijke gesprekken gevoerd met uw prospects. Het is dan ook belangrijk om eerst goed met elkaar in gesprek te gaan om uw bedrijf of organisatie beter te leren kennen. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk om tweerichtingsverkeer mogelijk te maken. Daarnaast werken wij met het no-cure no-pay principe, wat wil zeggen dat u niks betaalt totdat wij een afspraak voor u hebben geregeld. 

Laat telefonische acquisitie over aan Convins

Telefonische acquisitie uitbesteden vraagt van u een investering. Maar bij Convis levert deze investering genoeg op, namelijk nieuwe klanten! En deze nieuwe klanten zorgen er uiteindelijk voor dat er meer omzet genereert. 

De voordelen van telefonische acquisitie uitbesteden

Nieuwe klanten zijn altijd welkom bij een bedrijf. Nieuwe klanten staat gelijk aan groei. Soms komen deze vanzelf aanwaaien, maar dit is helaas niet altijd het geval. Vaak moet u zelf in actie komen om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan met telefonische acquisitie. Besteedt u telefonische acquisitie uit aan Convins? Dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de grootste voordelen hieronder voor u op een rij.

  • U bent verzekerd van resultaat. 
  • Het kost u zelf geen tijd. Hierdoor kunt u zich focussen op de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming.
  • Het team van Convins hanteert de juiste aanpak. 
  • Telefonische acquisitie uitbesteden betaalt zich altijd terug. Het levert uw bedrijf namelijk nieuwe klanten op, waardoor u de investering terugverdient

Vraag nu een offerte aan

Wilt u graag uw telefonische acquisitie uitbesteden bij Convins? Vraag dan een offerte aan door het invullen van ons contactformulier. Wilt u liever eerst nog meer informatie over onze werkwijze en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat uw telefoonnummer achter via de bel-mij-terug-button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het één en ander door te spreken en u te voorzien van een persoonlijk advies. Wij nemen graag uw zorgen uit handen zodat u zich kunt concentreren op andere werkzaamheden binnen uw bedrijfsvoering.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers