Advocatuur

Telemarketing
No Cure, No Pay

Advocatuur

Succesvolle acquisitie is voor een advocatenkantoor erg belangrijk. Wij kunnen voor u op zoek naar nieuwe cliënten specifiek op uw rechtsgebied door middel van telemarketing. Hiermee richten wij ons op een persoonlijke manier op eventuele potentiële klanten voor uw advocatenkantoor door middel van leadgeneratie. Wilt u graag telemarketing inzetten om meer cliënten juridisch bij te staan? Dan helpt Convins u graag verder.

Persoonlijke telemarketing

Als advocaat wilt u natuurlijk niet pas ingrijpen als het al te laat is. Daarom is het van belang om klant en advocaat al eerder met elkaar in contact te brengen. Er zijn natuurlijk diverse rechtsgebieden waarbij u een langdurige samenwerking met klanten aan kunt gaan. Convins gaat graag voor u op zoek naar deze klanten. Telemarketing is daarom een perfecte manier om deze klanten binnen te slepen. Wij gaan samen met u om tafel om te kijken op welke typen klanten wij ons moeten richten. Daarbij maken wij een doel en een passende strategie om te werk te kunnen gaan. Onze specialisten zorgen ervoor dat u potentiële nieuwe cliënten kunt spreken en ze meer kunt vertellen over hoe u ze op uw rechtsgebied kunt helpen.

Waarom telemarketing voor advocatuur?

Waarom telemarketing een verrijking gaat zijn voor uw bedrijf:

  • Wij richten ons op de MKB+ bedrijven.
  • Wij benaderen pro-actief uw markt op een bepaald thema, doordat de markt snel veranderd.
  • Wij acquireren op thema’s, zoals: arbeidsrecht / ondernemersrecht /vastgoedrecht samenwerkingen met bijvoorbeeld accountantskantoren.
  • Succesvolle acquisitie door onze ervaren telemarketeers.
  • Wij volgen geen belscript: wij houden van een persoonlijk en informatief gesprek.
  • Onze unieke aanpak.
  • No cure no pay: u betaalt pas wanneer het achteraf een goede afspraak is geweest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alles juridisch goed regelen voor nieuwe klanten? Convins helpt u graag bij het aanleveren van de nieuwe klanten. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan allereerst contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van een persoonlijk advies. Wij kijken in ieder geval uit naar een afspraak met u om zo een passende strategie te bedenken om uw advocatenkantoor meer klanten te leveren. Laat uw persoonlijke gegevens achter via onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers