Branches

Telemarketing
No Cure, No Pay

Branches

Convins verricht telemarketing voor talloze bedrijven, die onder te verdelen zijn in verschillende branches. Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn, de vestiging te Utrecht en op onze dependance in Düsseldorf. Wij koppelen altijd de juiste telemarketeer aan het juiste bedrijf, om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

Al meer dan 10 jaar nemen we een sprong in het diepe voor organisaties, die onder te verdelen zijn in branches als consultancy, accountancy en bouw & techniek. Bent u nieuwsgierig naar de branches waar wij nog meer gespecialiseerd in zijn? Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Consultancy

Online marketing

Accountancy

Advocatuur

Bouw & techniek

ICT

Werving en selectie

Zakelijke dienstverlening

Online marketing

Online marketing bureaus zijn de laatste jaren bezig aan een opmars. In een tijdperk waarin de ene na de andere nieuwe webshop wordt geopend, wordt online marketing steeds belangrijker. Aangezien het speelveld steeds groter wordt, liggen de kansen voor het grijpen. Maar aangezien er lang niet altijd tijd is voor leadgeneratie, besteden online marketing bureaus hun koude acquisitie uit aan Convins. Wij helpen bedrijven in deze branche door potentiële klanten te benaderen, kwalitatieve afspraken in te plannen en zorg te dragen voor de follow-up.

Werving en selectie

Een van de andere branches die Convins bedient, is werving en selectie. Gerenommeerde bedrijven als Intermediair en Happy Customers doen al geruime tijd een beroep onze service. De Convins telemarketeers werken nauw samen met de afdeling recruitment van uw bedrijf, zodat specifiek in kaart gebracht kan worden naar wie u op zoek bent. Op voorhand creëren we een custom made strategy. We kiezen voor deze aanpak, zodat we doelmatig aan de slag kunnen gaan. Recruitment wordt zo inzichtelijker én makkelijker.

ICT

Naast de branches online marketing en recruitment, zijn wij ook gespecialiseerd in de telemarketing voor bedrijven in de ICT. Onze telemarketeers hebben als missie om bedrijven te overtuigen van een samenwerking met uw bedrijf. Onze telemarketeers zijn zo opgeleid, dat ze ruime kennis hebben over vaktermen in de ICT. Hierdoor kunnen zij moeiteloos corresponderen over digitale transformaties, disaster recovery en enterprise solutions. Deze onmisbare competenties komen de generaties van leads ten goede.

Andere branches

Convins is eveneens actief in een aantal andere branches. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze zakelijke dienstverlening? De telemarketeers die werkzaam zijn voor bedrijven in deze sector, hebben als doel om bedrijven met een staat van dienst voor u te winnen. De advocatuur behoort tot de andere branches waarin Convins actief is. Hierbij hanteren wij geen vast belscript. Wij geloven er namelijk in dat een persoonlijke aanpak krachtiger én efficiënter is. Hierdoor kunnen wij sneller cliënten koppelen aan de juiste bedrijven.

Branches van Convins

Bent u werkzaam in één van de branches waarin Convins actief is en overweegt u om uw telefonische acquisitie uit te besteden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening!

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen