No cure, no pay

Koude acquisitie

Koude acquisitie: de manier van klanten werven die vaak onderschat wordt. Ondernemers zijn soms huiverig om gebruik te maken van deze methode, omdat ze bang zijn potentiële klanten af te schrikken. Het tegendeel is waar, mits u deze methode goed toepast. Sterker nog: als u niet aan koude acquisitie doet, is de kans groot dat u al snel 1-0 achter staat bij de concurrent die dit wel toepast. Een voorwaarde voor koude acquisitie is dat u het wel uitbesteedt aan een professional. Zo weet u zeker dat u effectief en doeltreffend te werk gaat. Koude acquisitie is niets meer dan het ‘koud’ aanspreken van potentiële klanten om uw dienst of product aan te bieden. Het klinkt simpel, maar er komt zeker een strategie bij kijken.

Voordelen

Wat is koude acquisitie?

Koude acquisitie is het benaderen van potentiële klanten die nog geen relatie hebben met het bedrijf. We gaan een lijst met potentiële klanten af en benaderen deze mensen en vragen of ze interesse hebben om producten of diensten af te nemen. Een voordeel van koude acquisitie is dat u snel en makkelijk potentiële klanten kunt bereiken. Het voordeel van koude acquisitie is dat u snel en makkelijk potentiële klanten kunt bereiken. Het benaderen van potentiële klanten die nog geen relatie hebben met uw bedrijf is een vak apart. Een goede strategie is bepalend voor het succes van koude acquisitie. Onze specialisten weten precies welke technieken ze moeten inzetten in verschillende situaties. Daarom is het verstandig koude acquisitie uit te besteden aan een ervaring bureau. Een partner voor marketing en sales loont echt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Het effect van koude acquisitie B2B

Na het bepalen van de strategie en de uitvoering, is het tijd om het resultaat te bekijken. Als u de koude acquisitie B2B door Convins laat uitvoeren, kunt u ervan uitgaan dat u hiermee succes boekt. Dit ondervonden ook eerdere ondernemers die deze werkzaamheden aan ons toevertrouwden. Bekijke onze referenties voor meer informatie. Convins verdiept zich goed in de ontwikkelingen van de branche. Hierdoor weten we waar de kansen liggen voor de accountancy. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Laten we van start gaan!

Veelgestelde vragen

Warme en koude acquisitie: wat zijn de verschillen?

Er bestaan twee soorten acquisitie: koude- en warme acquisitie. Bij warme acquisitie worden organisaties of mensen benaderd die u al kent. Bij de andere variant worden organisaties of mensen benaderd die u nog niet kent. Ze zijn nog niet bekend met uw product of dienst. Door koude acquisitie in te zetten, creëert u een potentiële klantrelatie met nieuwe organisaties. Het is het fijnste als uw organisatie volledig draait op warme acquisitie, maar in de praktijk werkt het echter niet zo. Door Convins in te zetten als partner voor uw koude acquisitie, genereren wij strategisch nieuwe leads voor u. De specialisten weten namelijk precies welke technieken en strategieën zij in moeten zetten.

Tevreden klanten