Koude acquisitie

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Dit is koude acquisitie

Koude acquisitie, de manier van klanten werven die tegenwoordig vaak onderschat wordt. Ook zijn ondernemers soms huiverig om gebruik te maken van deze methode, omdat ze bang zijn potentiële klanten af te schrikken. Het tegendeel is waar, mits u deze methode goed toepast. Sterker nog, wanneer u niet aan koude acquisitie doet is de kans groot dat u al gauw één-nul achter staat bij uw concurrent. Voorwaarde voor goede koude acquisitie is wel dat u het uitbesteedt aan een professional, zo weet u zeker dat u effectief en doeltreffend te werk gaat. Koude acquisitie is namelijk niets meer dan het ‘koud’ aanspreken van potentiële klanten om uw dienst of product aan de man te brengen. Het klinkt simpel, maar er komt zeker een strategie bij kijken.

Koude acquisitie met een strategie

Op welke dag en welk tijdstip kunt u het best bellen? Wat moet u vertellen en wat juist niet? Op welke toon wilt u potentiële afnemers van uw diensten of producten benaderen? En hoe houden we bij welke contacten we hebben gelegd én welke succesvol waren? Deze en meer vragen zijn goed om voorafgaand aan de koude acquisitie. U heeft namelijk een duidelijk strategie nodig, alvorens u begint met bellen. De professionals van Convins nemen daarom de tijd om vooraf met u deze zaken vast te leggen. De werkwijze van Convins kenmerkt zich dan ook door maatwerk, wij werken nooit een standaard script af en spelen in om de kenmerken van uw specifieke doelgroep. Zo is voor iedereen duidelijk wat het doel van de koude acquisitie moet zijn. Tijdens het uitvoeren van de bepaalde strategie houden zij daarnaast precies bij wie er is gebeld en welke afspraken er zijn gemaakt. U blijft dus volledig op de hoogte van het verloop. Zo vergroot u uw klantenkring zonder dat het u zelf tijd, energie én eventuele frustratie kost.

Het effect van koude acquisitie

Na het bepalen van de strategie en de uitvoering hiervan, is het tijd om het resultaat te bekijken. Wanneer u de koude acquisitie door Convins laat uitvoeren, kunt u ervan uitgaan dat u hiermee succes boekt. Dit ondervonden ook eerdere ondernemers die deze werkzaamheden aan ons toevertrouwden. “Voor een advocatenkantoor is succesvolle acquisitie erg belangrijk. Gelukkig hebben wij een aantal jaar geleden kennis mogen maken met Convins. Vanaf de start van de samenwerking is Convins erg succesvol in het verzorgen van nieuwe lead”, liet een advocatenkantoor aan ons weten. En ook een accountantskantoor was te spreken over onze werkwijze, hoewel ze hier eerder huiverig voor waren. “Daar waar een accountantskantoor gemiddeld genomen niet zo goed in is in ‘koude acquisitie’, heeft Countus Emmen een mooie samenwerking gevonden met Convins. Convins verdiept zich goed in de ontwikkelingen van de branche, hierdoor weten ze waar de kansen liggen voor de accountancy.” Benieuwd naar andere referenties van eerdere klanten? Lees ze online! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.”

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Nikos van der Laan - Founder

Hoe ziet Convins telemarketing in de toekomst floreren?

Telemarketing is en blijft een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die producten en diensten ontwikkelen en dit willen toetsen

Lees meer »

Wat is het verschil tussen telemarketing en telesales

Telemarketing en telesales zijn begrippen die veel voorkomen in de marketing. Maar wat betekent het nou precies en

Lees meer »

Is telemarketing lead generation

Om uit te kunnen leggen of telemarketing lead generation is, worden beide begrippen in dit blog uitgelegd. Telemarketing

Lees meer »

Waarom investeren in telemarketing?

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te halen. Dat is wat Convins ook voor u kan

Lees meer »

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »