Koude acquisitie

Telemarketing
No Cure, No Pay

Koude acquisitie

Koude acquisitie, de manier van klanten werven die tegenwoordig vaak onderschat wordt. Ook zijn ondernemers soms huiverig om gebruik te maken van deze methode, omdat ze bang zijn potentiële klanten af te schrikken. Het tegendeel is waar, mits u deze methode goed toepast. Sterker nog, wanneer u niet aan koude acquisitie doet, is de kans groot dat u al gauw één-nul achter staat bij uw concurrent die dit wel toepast.

Voorwaarde voor goede koude acquisitie is wel dat u het uitbesteedt aan een professional, zo weet u zeker dat u effectief en doeltreffend te werk gaat. Koude acquisitie is namelijk niets meer dan het ‘koud’ aanspreken van potentiële klanten om uw dienst of product aan te bieden. Het klinkt simpel, maar er komt zeker een strategie bij kijken.

Koude acquisitie met een strategie

Op welke dag en welk tijdstip heeft bellen het beste resultaat? Wat moet u vertellen en wat juist niet? Op welke toon wilt u potentiële afnemers van uw diensten of producten benaderen? En hoe documenteert Convins welke contacten we hebben gelegd én welke succesvol waren? Deze en meer vragen zijn goed om voorafgaand aan de koude acquisitie met u te bespreken. U heeft namelijk een duidelijke strategie nodig, alvorens wij beginnen met bellen.

De professionals van Convins nemen de tijd om vooraf met u deze zaken vast te leggen. De werkwijze van Convins kenmerkt zich door maatwerk, wij werken nooit een standaard script af en spelen in op de kenmerken van uw specifieke doelgroep. Zo is voor iedereen duidelijk wat het doel van de koude acquisitie is. Tijdens het uitvoeren van de bepaalde strategie houden wij precies bij wie er is gebeld en welke afspraken er zijn gemaakt. U blijft volledig op de hoogte van het verloop. Zo vergroot u uw klantenkring zonder dat het u zelf tijd én energie kost.

Waarom uitbesteden aan Convins?

Koude acquisitie kunt u uitbesteden aan verschillende bedrijven. Daarom vraagt u zich mogelijk af waarom u juist voor Convins moet kiezen. Allereerst moet u weten dat wij meer dan tien jaar ervaring hebben op het gebied van telemarketing. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het grootste B2B telemarketingbureau in Nederland. Bij ons is alle kennis op het gebied van telemarketing aanwezig, waaronder ook koude acquisitie. Er zijn nog een aantal redenen om Convins in te schakelen en koude acquisitie uit te besteden. Wij zetten ze hier voor u op een rij.

  • Wij werken alleen met de beste en goed getrainde telemarketeers, waardoor u verzekerd bent van resultaat wanneer u koude acquisitie door onze specialist(en) uit laat voeren.
  • Convins werkt op basis van no-cure no-pay. U betaalt alleen per kwalitatieve afspraak, waarbij de factuur pas verstuurd wordt wanneer de afspraak voldoet aan uw criteria.
  • U bent verzekerd van kwalitatieve leads.
  • Wij gebruiken geen belscripts, maar voeren persoonlijke gesprekken met klanten.
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat is koude acquisitie?

Koude acquisitie is het benaderen van potentiële klanten die nog geen relatie hebben met het bedrijf. Bij koude acquisitie gaan we een lijst met potentiële klanten af, we benaderen deze mensen en vragen hen of dat ze interesse hebben om producten of diensten van uw bedrijf af te nemen. Een voordeel van koude acquisitie is dat u snel en makkelijk potentiële klanten kunt bereiken. Het benaderen van potentiële klanten die nog geen relatie hebben met uw bedrijf is een vak apart. Een goede strategie is bepalend voor het succes van de koude acquisitie. Onze specialisten weten namelijk precies welke technieken zij moeten inzetten in verschillende situaties. Daarom is het verstandig koude acquisitie uit te besteden aan een ervaren bureau. Een partner voor marketing en sales loont echt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Het effect van koude acquisitie b2b

Na het bepalen van de strategie en de uitvoering, is het tijd om het resultaat te bekijken. Wanneer u de koude acquisitie b2b door Convins laat uitvoeren, kunt u ervan uitgaan dat u hiermee succes boekt. Dit ondervonden ook eerdere ondernemers die deze werkzaamheden aan ons toevertrouwden. ”Voor een advocatenkantoor is succesvolle acquisitie erg belangrijk. Gelukkig hebben wij een aantal jaar geleden kennis mogen maken met Convins. Vanaf de start van de samenwerking is Convins erg succesvol in het verzorgen van nieuwe lead”, liet een advocatenkantoor aan ons weten. En ook een accountantskantoor was te spreken over onze werkwijze, hoewel ze hier eerder aan twijfelden. “Daar waar een accountantskantoor gemiddeld genomen niet goed is in ‘koude acquisitie’”, heeft Countus Emmen een mooie samenwerking gevonden met Convins.

Convins verdiept zich goed in de ontwikkelingen van de branche. Hierdoor weten we waar de kansen liggen voor de accountancy. Benieuwd naar andere referenties van eerdere klanten? Lees ze online! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers