Leadgeneratie

Telemarketing
No Cure, No Pay

Leadgeneratie

Wilt u leads genereren? Een continue stroom van gekwalificeerde leads voor uw bedrijf? Convins genereert het voor u! Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead. Daarom bepalen de professionals samen met u vooraf aan welke criteria een lead moet voldoen. Telefonische acquisitie kan hierbij goed helpen. Bovendien wordt er niet gewerkt met vaste scripts, maar worden er met de klanten echte en goede gesprekken gevoerd. Zo is een afspraak geen opgedrongen actie, maar een logisch gevolg na een prettig gesprek over de behoeften van de benaderde organisatie.

Leads genereren door Convins

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende:

  • Organisaties die open staan voor een gesprek over het product of dienst dat uw bedrijf aanbiedt.
  • Organisaties die tijd willen vrij maken voor een afspraak.
  • Organisaties waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten.

U betaalt dan ook alléén voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak plaats gevonden heeft. Dit no-cure-no-pay principe maakt ons als marketingbureau onderscheidend en transparant. Wij hebben met onze werkwijze door de jaren heen al veel bedrijven succesvol geholpen met het genereren van leads. Onze ervaren telemarketeers weten precies hoe zij uw potentiële klanten op de juiste manier kunnen benaderen. Ze pakken dan ook elke uitdaging met beide handen aan.

Wat zijn de voordelen van meer leads genereren?

Bij Convins zien we dat steeds meer bedrijven aandacht besteden aan leadgeneratie. Dit is een goede ontwikkeling, aangezien het een positief effect heeft op de financiële ontwikkeling van uw onderneming. Ook u kan vruchten plukken met deze techniek van telemarketing. Verschillende bedrijven hebben de voordelen van meer leads genereren al ondervonden. Twijfelt u nog over deze manier van leadgeneratie? Wij zetten hieronder een aantal voordelen van het genereren van meer leads voor u op een rij.

  • U vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Mensen raken meer betrokken bij uw onderneming.
  • De omzet en winst van uw onderneming stijgt. Meer leads leidt op de lange termijn tot meer klanten en dat levert u een beter financieel resultaat.

Waarom leadgeneratie b2b uitbesteden aan Convins?

Wilt u aan de slag met leadgeneratie b2b en zoekt u nog een partij die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. De voornaamste reden hiervoor is dat wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben in dit vakgebied. Met meer dan 50 vaste collega´s zijn we uitgegroeid tot het grootste B2B telemarketingbureau in Nederland. U kunt dus met een gerust hart de leadgeneratie b2b aan ons toevertrouwen. Uw wensen en belangen staan centraal.

Telefonische leadgeneratie

Het team van Convins bestaat enkel uit ervaren telemarketeers. Door continue training beschikken zij over de benodigde kennis en weten ze wat er van hen verwacht wordt. Convins is de juiste partij voor kwalitatieve leadgeneratie voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij uw potentiële klanten op de juiste manier te benaderen. Dit leidt tot meer leads, meer klanten en meer omzet. Reden genoeg om vandaag nog te beginnen met telefonische leadgeneratie. Al meer dan 10 jaar nemen we een sprong in het diepe voor organisaties, die onder te verdelen zijn in branches als consultancy, accountancy en bouw & techniek.

Convins medewerker 2
Convins medewerker 3

Investeren in leadgeneratie

Leadgeneratie uitbesteden vraagt van u een investering. Dit is voor sommige bedrijven een reden om er niet mee te beginnen. Maar met de juiste aanpak, zal investeren in leadgeneratie u veel opleveren. Bent u benieuwd welke investering u gaat doen bij het inschakelen voor leadgeneratie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook direct met ons contact opnemen wanneer u meer wilt weten over het investeren in leadgeneratie. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.

Leadgeneratie bedrijven

Leadgeneratie is voor bedrijven een effectieve strategie om leads te genereren. De buyer journey is meestal een gecompliceerder koopproces. Vaak zijn er verschillende mensen betrokken bij de Decision Making Unit. Wanneer u goede leads wilt genereren, heb je een goede leadgeneratiestrategie nodig. We gaan voor kwalitatieve leads, leads die passen bij uw bedrijf.

In contact komen met onze leadgeneratie professionals?

Het getrainde personeel bestaat uit vaste mensen met verstand van leadgeneratie. De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te krijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook bieden wij u beter inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten via onze telemarketing campagne. Verschillende uiteenlopende bedrijven gingen u voor, van advocatenkantoren tot groothandels en meer. Door de jaren heen hebben wij ruim 90.000 leads gegenereerd. Bekijk de referenties en ontdek hoe zij de toegewijde service van Covins hebben ervaren.

Kortom; met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-portefeuille weer gevuld met waardevolle leads en kan uw salesteam aan de slag! Benieuwd naar wat Convins u omtrent leadgeneratie te bieden heeft? Neem gerust contact op met één van onze professionals en ontdek meer over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord. U kunt ons dagelijks bereiken via +31 553 665 771, of het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

_____________________________________________________________________________________________________________

Veelgestelde vragen

Hoe meer leads genereren?

Laat het over aan de professionals van telemarketingbureau Convins. Het genereren van leads is een belangrijk onderdeel binnen de marketingstrategie van een organisatie. Des te meer kwalitatieve leads er binnenkomen, des te groter is de kans op nieuwe klanten en groei van uw onderneming. In de praktijk blijkt het lastig voor verkopers om goed gekwalificeerde leads te genereren. Convins verzorgt deze leadgeneratie graag voor u. Wij weten de juiste klanten te bereiken en zorgen voor de juiste bezoekafspraken voor uw salesafdeling. 

Hoeveel leads kunnen jullie genereren?

Convins genereert per klant minimaal zes afspraken per maand tot 50 afspraken per maand. Afhankelijk van jouw doelgroep, propositie en verkoopkracht bepalen wij gezamenlijk uw wens en bespreken we de mogelijkheden.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers