Leadgeneratie

Telemarketing
No Cure, No Pay

Leadgeneratie

Een continue stroom van gekwalificeerde leads voor uw bedrijf? Convins genereert het voor u! Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead. Daarom bepalen de professionals van Convins van tevoren samen met u aan welke criteria een lead moet voldoen. Bovendien wordt er niet gewerkt met belscripts, maar worden er echte en goede gesprekken gevoerd met de klanten. Zo is een afspraak geen opgedrongen actie, maar een logisch gevolg van een prettig gesprek over de behoeften van de benaderde organisatie.

Leadgeneratie door Convins

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

In contact komen met onze leadgeneratie professionals?

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten via onze telemarketing campagne.

Kortom; met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads. Uw salesteam kan aan de slag! Neem contact op met een van onze professionals.

Rob Voss Foto Convins 16

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers