Telemarketing

Leadgeneratie

Wilt u leads genereren? Een continue stroom van gekwalificeerde leads voor uw bedrijf? Convins genereert het voor u: met kwaliteit in plaats van kwantiteit. Veel afspraken maken is namelijk niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead. Daarom bepaalt u vooraf samen met de professionals aan welke criteria een lead moet voldoen. Telefonische acquisitie kan hier goed bij helpen. Er wordt niet gewerkt met belscripts, maar met goede, echte gesprekken. Zo is een afspraak maken geen opgedrongen actie, maar een logisch gevolg na een prettig gesprek over de behoeften van de benaderde organisatie.

Over leadgeneratie bij Convins

Waarom leadgeneratie B2B uitbesteden aan Convins?

Wilt u aan de slag met het genereren van B2B leads en zoekt u een partij die hierbij kan helpen? Bij Convins bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring in dit vakgebied. Met meer dan 50 vaste collega’s zijn we uitgegroeid tot het grootste B2B telemarketingbureau in Nederland. Onze ervaren telemarketeers weten precies hoe zij uw potentiële klanten op de juiste manier kunnen benaderen. U kunt dus met een gerust hart de leadgeneratie B2B aan ons toevertrouwen. Uw wensen en belangen staan centraal.

Telefonische leadgeneratie

Het team van Convins bestaat uit ervaren telemarketeers. Door continue training beschikken ze over de benodigde kennis en weten ze wat er van hen verwacht wordt. Convins is de juiste partij voor kwalitatieve leadgeneratie voor uw bedrijf. Dankzij jarenlange ervaring weten wij uw potentiële klanten op de juiste manier te benaderen. Dit leidt tot meer leads, meer klanten en meer omzet. Reden genoeg om vandaag nog te beginnen met telefonische leadgeneratie. Al tien jaar werken we voor andere branches als consultancy, accountancy en bouw & techniek.

Laten we van start gaan!

Veelgestelde vragen

Wat is leadgeneratie?

B2B leadgeneratie wordt door bedrijven ingezet om nieuwe klanten te genereren. Als u graag met nieuwe, potentiële klanten in gesprek wilt gaan, is leadgeneratie door middel van telemarketing wellicht een goede oplossing. Als we voor u leads genereren op de B2B markt, worden de leads altijd te woord gestaan door onze specialisten met kennis over uw organisatie. Het team van Convins bestaat namelijk uit vast getraind personeel. Ze stellen precies de goede vragen om inzicht te krijgen in de behoeften van de potentiële klant. Ook weten ze alle ins en outs van uw organisatie, zodat ze de lead ook precies de informatie kunnen geven waar zij behoefte aan hebben. B2B leads genereren met Convins zorgt voor een gevulde sales-portefeuille met waardevolle leads.

Hoe werkt investeren in leadgeneratie?
Leadgeneratie uitbesteden vraagt van u een investering. Met de juiste aanpak zal investeren in leadgeneratie u veel opleveren. Bent u benieuwd welke investering u gaat doen bij het inschakelen van leadgeneratie? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.
Leadgeneratie bedrijven?
Leadgeneratie is voor bedrijven een effectieve strategie om leads te genereren. De buyer journey is meestal een gecompliceerder koopproces. Vaak zijn er verschillende mensen betrokken bij de Decision Making Unit (DMU). Als u goede leads wilt genereren, heb je een goede leadgeneratie-registratie nodig. We gaan voor kwalitatieve leads: leads die passen bij uw bedrijf.
In contact komen met onze leadgeneratie professionals?
Het getrainde personeel bestaat uit vaste mensen met verstand van leadgeneratie. De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door gesprekspartners die de juiste vragen stellen om zo inzicht te krijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook bieden wij u beter inzicht in de DMU van uw klanten via onze telemarketing campagne. Door de jaren heen hebben we ruim 90.000 leads gegenereerd. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-portefeuille weer gevuld met waardevolle leads en kan uw salesteam aan de slag! Benieuwd naar wat Convins u omtrent leadgeneratie te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.
Hoe meer leads genereren?
Laat het over aan de professionals van telemarketingbureau Convins. Het genereren van leads is een belangrijk onderdeel binnen de marketingstrategie van een organisatie. Des te meer kwalitatieve leads er binnen komen, des te groter is de kans op nieuwe klanten en groei van uw onderneming. In de praktijk blijkt het lastig voor verkopers om goed gekwalificeerde leads te genereren. Convins verzorgt deze leadgeneratie graag voor u. Wij weten de juiste klanten te bereiken en zorgen voor de juiste bezoekafspraken voor uw salesafdeling.
Hoeveel leads kunnen jullie genereren?

Convins genereert per klant minimaal zes afspraken per maand tot 50 afspraken per maand. Afhankelijk van jouw doelgroep, propositie en verkoopkracht bepalen wij gezamenlijk uw wens en bespreken we de mogelijkheden.

Tevreden klanten