Dit is hoe wij het doen

Werken in Alicante

Ontwikkel je talent optimaal bij Convins en ontdek hoe je bij ons kunt werken in Alicante Spanje. Ben jij overtuigend in je sales – aanpak en niet bang voor een uitdaging? Dan zoeken wij jou! En jij zoekt ons, want bij Convins kun je rekenen op geweldige collega’s, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een bruisende bedrijfscultuur. Onze teamleden passen perfect binnen de bedrijfscultuur en dragen met hun unieke kenmerken bij aan een fijne werkomgeving. Ontdek hieronder onze vacatures in Spanje die bij jouw vaardigheden en ambities passen.

Haal alles uit je talent

Werken in Alicante

Werken in Alicante, biedt tal van voordelen die verder gaan dan alleen de zonnige stranden en de boeiende cultuur. Het ontspannen levensritme, de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten maken werken hier extra aangenaam. Zelfs als buitenlandse werknemer voel je je snel thuis door de gastvrije Spaanse bevolking. Bovendien kun je bijna altijd genieten van aangenaam weer, waardoor je vaak buiten kunt zijn. Kortom, werken in Spanje is een waar genot, en naast nieuwe carrièrekansen ontdek je nog veel meer voordelen!

Bij Convins bieden we een prettige werkomgeving met leuke collega’s. Samen dragen jullie bij aan de groei van verschillende organisaties via telemarketing. Telefonische acquisitie is namelijk de meest persoonlijke vorm van marketing. Zie jij jezelf al bij ons werken in Alicante, Spanje? Neem dan contact met ons op en solliciteer voor jouw functie! 

 

Werken in Spanje als Nederlander

Als je als Nederlander gaat werken in Spanje, zijn er enkele praktische zaken die handig zijn om te weten:

  • Vrij wonen en werken: als Nederlander mag je vrij wonen en werken in Spanje. Je hebt geen visum of werkvergunning nodig. Een geldig identiteitsbewijs is voldoende;
  • Uitschrijving bij gemeente: ga je langer dan 3 maanden wonen en werken in Spanje? Zorg er dan voor dat je jezelf voor vertrek uitschrijft bij jouw gemeente. Dit is belangrijk omdat je vaak een bewijs van uitschrijving nodig hebt als je voor langere tijd in Spanje gaat wonen en werken;
  • NIE-nummer: voordat je aan de slag gaat, moet je ook een NIE-nummer aanvragen. Dit identificatienummer is specifiek voor buitenlanders in Spanje en heb je nodig als je in Spanje wilt gaan werken. Maak je geen zorgen, we helpen je graag bij het aanvragen van dit nummer!

Mocht je verdere vragen hebben over wonen en werken in Spanje? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Aan de slag bij Convins?