Online marketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Online marketing

Wilt u als marketing bedrijf meer klanten binnenhalen om hun webshop of website naar een hoger level te tillen met online marketing of passende marketing acties in te zetten? Ondanks dat het met (online) marketing al een stuk makkelijker is om eventuele leads te bereiken door middel van leadgeneratie, kan dit alsnog niet altijd het gewenste resultaat opleveren voor uw bedrijf. Telemarketing is daarom een goede manier om net een extra streepje bij te zetten. Met telemarketing benadert u namelijk telefonisch een prospect om hier vervolgens een afspraak uit te halen. U kunt er ook voor kiezen om telemarketing uit besteden. Dat is waar wij graag inspringen. Convins zet telemarketing graag in om meer leads binnen te halen voor uw marketingbedrijf.

Nieuwe klanten voor uw marketingbedrijf

Als accountmanager binnen een marketing bedrijf ziet u natuurlijk graag een goed gevulde agenda. Natuurlijk is het van groot belang om niet zomaar eventuele potentiële klanten op te bellen. Er moet namelijk allereerst een doel worden opgesteld met een bijpassende strategie. Dit doen wij uiteraard samen met u, om zo ook een goed beeld te krijgen van uw organisatie. Vervolgens nemen wij contact met de prospects op. De gemaakte afspraken ziet u terug in uw agenda. Daarna is het aan u om de lead om te zetten naar klant.

Waarom telemarketing voor (online) marketing

Waarom telemarketing een toevoeging is voor uw online marketingbedrijf? Dit is hieronder voor uw opgesomd:

  • Kansen spreiden met online marketing en telemarketing.
  • Wij denken mee in het aantal klantprofielen of uw doelgroep.
  • Wij plannen afspraken in bij prospects die gewend zijn om met budgetten te werken die aan (online) marketingbureaus worden toegekend.
  • Persoonlijk contact met prospect.
  • Geen belscript: wij voeren een inhoudelijk gesprek die van twee kanten komt.
  • No cure no pay: u betaalt pas als het een kwalitatieve afspraak is. Daarbij mag u zelf bepalen of het een kwalitatieve afspraak was.
  • Nieuwe kwalitatieve (online) afspraken in uw agenda.

Vragen? Neem contact met ons op

Telemarketing uitbesteden? Convins regelt het graag voor u. Voor meer informatie over alle mogelijkheden voor uw marketingbedrijf kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Zij vertellen u er graag meer over. Laat uw persoonlijke gegevens achter via onze website of uw telefoonnummer bij de bel-mij-terug button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te voorzien van persoonlijk advies.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers