Zakelijke dienstverlening

Telemarketing
No Cure, No Pay

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is een term dat ontzettend veel soorten bedrijven duidt. Wij nemen graag de telemarketing voor uw bedrijf op ons. Aangezien dit dus voor de zakelijke dienstverlening is, zijn wij gespecialiseerd in diverse branches. Geen bedrijf is ons gek genoeg: wij leveren u namelijk graag kwalitatieve leads door middel van telemarketing. Wilt u uw klantenbestand uitbreiden? Dat kan met de professionals van Convins! Wij vertellen u graag meer hierover.

Telemarketing voor bedrijven

Het vinden van de juiste klanten is niet altijd even makkelijk. Daarom is het niet verkeerd om hier hulp voor in te schakelen. Onze professionals hebben kennis van diverse branches, waardoor het een goed idee is om telemarketing aan ons over te laten. Natuurlijk willen wij eerst het een en ander weten over uw bedrijf en wat uw doelstellingen zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij voor u aan de slag volgens een gemaakte strategie en leads genereren. Wij gaan vervolgens op zoek naar de beste klanten, geheel passend bij uw bedrijf. Wij overtuigen deze klanten van de kennis van jullie bedrijf, uiteraard namens jullie. Daarna leveren wij de afspraak bij u op. Het binnenhalen van de klant laten wij aan u over.

Waarom telemarketing voor zakelijke dienstverlening?

Benieuwd waarom telemarketingbureau Convins interessant is voor uw bedrijf?
Wij sommen het graag voor u op:

  • Wij zijn actief in het hogere marktsegment van de zakelijke dienstverlening.
  • Wij vullen de pipeline met gekwalificeerde leads.
  • Interessant voor wanneer uw accountmanagers goed zijn in een gesprek aan tafel, maar waarbij belwerk verzandt.
  • Interessant wanneer de orderwaarde van een nieuwe klant minimaal 5k op jaarbasis is.
  • Wij bieden u een hoog succesratio door onze aanpak.
  • Wij volgen geen belscript maar benaderen iedereen persoonlijk.
  • No cure no pay: u betaalt pas als u achteraf tevreden bent met de afspraak.
  • Op basis van uw input bepaalt u de kwaliteit van de afspraak.

Ziet u het wel zitten om telemarketing in te zetten voor uw bedrijf binnen de recruitment branche? Convins helpt u graag!

Meer informatie over telemarketing

Op zoek naar afspraken in het hogere marktsegment van de zakelijke dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u allereerst natuurlijk ook voorzien van meer informatie, dus bel ons gerust eens op voor al uw vragen. Onze professionals staan u graag te woord en voorzien u van een passend en persoonlijk advies, gericht op de zakelijke dienstverlening. Laat uw persoonlijke gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers