Contact

Contact | No Cure? No Pay!

Contact

Benieuwd of u meer uit uw leadopvolging kunt halen? Of wie uw toekomstige klanten zijn en hoe u die op succesvolle wijze benaderd? Convins is uw partner van lead tot deal. Ook als u behoefte heeft aan een verdiepende salestraining of kampt met een tekort aan salestalenten helpen wij u graag verder.

Laat hieronder uw gegevens achter en kom in contact met één van onze professionals! U kunt ons ook dagelijks bereiken via +31 553 665 771.

Klik hier voor onze privacyverklaring.

"Voor een advocatenkantoor is succesvolle acquisitie erg belangrijk. Gelukkig hebben wij een aantal jaar geleden kennis mogen maken met Convins. Vanaf de start van de samenwerking is Convins erg succesvol in het verzorgen van nieuwe leads."
Advocaat | Convins
Maurice Holtackers
Advocaat - VDT Advocaten
"Daar waar een accountantskantoor gemiddeld genomen niet zo goed in is “koude acquisitie”, heeft Countus Emmen een mooie samenwerking gevonden met Convins. Convins verdiept zich goed in de ontwikkelingen van de branche, hierdoor weten ze waar de kansen liggen voor de accountancy."
Cinday | Convins
Cindy Schnoing-Hermans
Businessteam Directeur – Countus Emmen
"Convins heeft uiteraard een duidelijke briefing nodig, hoe en wie er gebeld moet worden, maar als dat op orde is, dan gaan ze daar echt zeer goed mee aan de slag. Duidelijke bevestigingen van afspraken, ik kan het systeem van Convins zonder restrictie aanbevelen."
Ronals | Convins
Ronald Borst
Van der Windt
"Door de professionele aanpak van Convins konden we onze verkoop van bouwmaterialen de afgelopen jaren een flinke impuls geven."
Pieter | Convins
Pieter-van Gent
Head of Market Management Benelux - BASF Construction Chemicals
"Convins heeft laten zien mee te kunnen denken met de ontwikkeling van onze salesprocesen door op maat gemaakte trainingen en coaching van onze salesreps. Dit alles met het uiteindelijke doel, groei van onze salesresultaten."
Martijn | Convins
Martijn Megens
Transformation Director – AirLiquide Emission
"Wij hebben voor Convins gekozen vanwege het no cure – no pay concept. Dit biedt duidelijkheid en leidt voor ons tot kwalitatieve afspraken. Daarnaast hebben we een prettig contact met Convins, ze zijn flexibel en kunnen snel schakelen."
Karen Ton | Zuiver Media
Karen Ton
Zuiver Media
"CVIS International BV heeft Convins in de arm genomen voor Teleservices. Deze samenwerking is een groot succes. Convins is zeer bedreven en accuraat in communicatie en het maken van goede afspraken voor onze sales afdeling. De door Convins gemaakte afspraken hebben inmiddels voor CVIS al een aantal nieuwe klanten opgeleverd. Samen staan we sterk!"
Marcel Kemp | CVIS
Marcel Kemp
CVIS
"Convins heeft in korte tijd een groot aantal afspraken weten te boeken van kwalitatief hoog niveau met de juiste contactpersonen. Cordeo ontvangt positieve feedback over de heldere, vriendelijke en overtuigende manier waarop men benaderd wordt. We zijn erg tevreden met Convins en hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking."
Cyril Reijnen | Cordeo
Cyril Reijnen
Cordeo