Telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telemarketing

Het is uw wens om meer klanten te hebben? Convins regelt dit graag voor u door middel van telemarketing. Een continue stroom van leads, dat is waar we voor gaan. Ons team zorgt voor kwalitatieve afspraken met mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Wij zorgen ervoor dat in korte tijd uw leads en potentiele prospects bereikt worden. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk hoogopgeleide specialisten met ruime ervaring in deze branche. We verdiepen ons eerst goed in uw organisatie voordat we aan de slag gaan. De informatie die nodig is om de deal te sluiten leveren we u aan. U kunt vervolgens bij uw klant op bezoek gaan. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.


Soorten telemarketing

Denk goed na over de soort telemarketing waarvan u gebruikt wilt maken, alvorens u deze vorm van marketing daadwerkelijk gaat starten. Telemarketing bestaat namelijk onder andere uit business to business of business to costumer marketing. Dit ligt maar net aan degene die u met uw boodschap wilt bereiken. De telemarketingstrategie wordt hierop aangepast. Hoe specifieker deze strategie, hoe groter de kans dat potentiële klanten daadwerkelijk kiezen voor uw diensten.

Wat zijn de voordelen van telemarketing?

Telemarketing is de meest persoonlijke manier van marketing. Mensen houden van persoonlijk contact. Een folder of onpersoonlijke digitale boodschap krijgt al gauw een plaats in de prullenbak. Wanneer een echt persoon met een vriendelijke stem uw marketingverhaal vertelt, wordt dit niet zo snel genegeerd. Er is een grotere mogelijkheid om uw bedrijfsboodschap in zijn geheel over te brengen. Potentiële klanten of zakenrelaties kunnen daarbij direct hun vragen te stellen, ruimte voor interactie dus. Wel is het ontwikkelen van een passende marketingstrategie en de meest effectieve uitvoering een stukje vakwerk. Hier gaat namelijk een heel proces aan vooraf. De beste tip is dan ook op specialisten in te schakelen wanneer u van plan bent om gebruik te maken van telemarketing. De specialisten van Convins bijvoorbeeld.

No cure, no-pay?

Wij noemden al eerder de waardevolle leads die u krijgt door middel van telemarketing. Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om te dienen als verlengstuk van uw organisatie. Wij werken niet met belscripts en daar zijn we trots op. Een inhoudelijk gesprek voeren waar sprake is van tweerichtingsverkeer, dat is wat we belangrijk vinden. Dit verhoogt de effectiviteit en heeft als resultaat meer leads. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers