No cure, no pay telemarketing met Convins

Telemarketing

Wilt u meer klanten en meer omzet? Maak dan gebruik van telemarketing! Telemarketing brengt een continue stroom van leads en geeft een boost aan uw verkoopresultaten. Convins is een gespecialiseerd telemarketingbureau voor bedrijven: gaat u voor B2B? Met ons team zorgen we met B2B telemarketing voor kwalitatieve afspraken met mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Zo weten we zeker dat we uw bedrijf koppelen aan leads en potentiële prospects die daadwerkelijk serieuze klanten kunnen worden. Convins zorgt dat uw leads en potentiële prospects binnen no-time bereikt zijn. Dat halen we doordat onze hoog opgeleide professionals met ruime ervaring in verschillende branches werken. Zij verdiepen zich eerst goed in uw bedrijf, voordat ze met enthousiasme aan de slag gaan.

Laten we van start gaan!

Veelgestelde vragen

Wat is telemarketing?

Kort gezegd houdt telemarketing het volgende in: telemarketing is het telefonisch aanprijzen of verkopen van producten of diensten door direct contact. Door middel van telemarketing kunt u uw prospects of potentiële klanten bereiken en omzetten in leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten.
Convins voert kwalitatieve telefonische acquisitie met potentiële klanten en streeft naar een langdurige samenwerking. Daarnaast leveren wij u de informatie aan die u nodig heeft om de deal te sluiten.

Hoe werkt telemarketing?

Om telemarketing succesvol te laten verlopen is specialistische kennis en een goede voorbereiding vereist. Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw organisatie. Op deze manier zijn we altijd in staat vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. We voeren natuurlijke gesprekken, belscripts zijn bij ons dus niet aan de orde. We achterhalen waardevolle marktinformatie en peilen in welke mate klanten geïnteresseerd zijn. En dragen bij aan leadgeneratie. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kennis en kracht werken wij volgens een no cure, no pay principe. Totdat wij een waardevolle afspraak hebben gemaakt hoeft u niets te betalen. Zo weet u zeker dat u iets heeft aan de gemaakte afspraken.

Wat zijn telemarketing leads?

Telemarketing leads binnen de B2B branche zijn organisaties die open staan voor een gesprek over uw product of dienst. Bij Convins nemen we persoonlijk contact op met de prospect. Onze specialisten weten precies hoe ze deze prospects om kunnen zetten naar een lead. Zodra we de prospect hebben omgezet naar een potentiële lead, kunt u op bezoek gaan bij klant bezoek gaan om de lead om te zetten naar een klant. Het voordeel van dit klantgesprek is dat de lead al genoeg voor informatie heeft ontvangen dankzij onze telemarketeers.

Bij Convins stellen we altijd eisen op aan de leads die we voor u genereren. Zo verbinden we u alleen met organisaties die open staan voor een gesprek over uw product of dienst. Daarnaast komt u altijd met een beslissingsbevoegde gesprekspartner aan tafel te zitten. Een belscript is bij Convins niet van toepassing. Onze specialisten weten namelijk precies hoe ze uw boodschap moeten overbrengen. Met goede gesprekken en vragen vanuit de prospect komen we dicht bij de belevingswereld van de potentiële klant.

Wat zijn de voordelen van telemarketing?

Bij telemarketing draait het erom de dialoog aan te gaan met nieuwe klanten, hierdoor meer te weten te komen en hierop te anticiperen. Door een goede invulling te geven aan de wensen van (potentiële) klanten wordt er aansluiting gevonden. Hierbij is het volgende van groot belang: persoonlijk contact, de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen en ruimte voor interactie.

Tevreden klanten