Telemarketing

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Telemarketing

Het is uw wens om meer klanten te hebben? Convins regelt dit graag voor u door middel van telemarketing. Een continue stroom van leads, dat is waar we voor gaan. Ons team zorgt voor kwalitatieve afspraken met mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Wij zorgen ervoor dat in korte tijd uw leads en potentiele prospects bereikt worden. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk hoogopgeleide specialisten met ruime ervaring in deze branche. We verdiepen ons eerst goed in uw organisatie voordat we aan de slag gaan. De informatie die nodig is om de deal te sluiten leveren we u aan. U kunt vervolgens bij uw klant op bezoek gaan. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

Vrijblijvend voorstel aanvragen

No cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om te dienen als verlengstuk van uw organisatie. Wij werken niet met belscripts en daar zijn we trots op. Een inhoudelijk gesprek voeren waar sprake is van tweerichtingsverkeer, dat is wat we belangrijk vinden. Dit verhoogt de effectiviteit en heeft als resultaat meer leads. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »

Wat houdt telemarketing in?

Telemarketing is een manier om via telefoon jouw producten of diensten aan te prijzen. Dat weet iedereen. Maar

Lees meer »

Hoe werkt telemarketing?

Telemarketing. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, of het nu zakelijk of privé is. Oppervlakkig

Lees meer »

Convins is verhuisd!

Convins groeit, zo hard dat we uit ons oude jasje (Hoofdstraat 41 in Apeldoorn) zijn gegroeid. De afgelopen

Lees meer »

3 tips om meer uit relatie-evenementen te halen

Zakenrelaties ontvangen dagelijks uitnodigingen voor relatie-evenementen. Netwerkborrels, een seminar, klantendag of zakendiner, het wordt allemaal gezien als evenementen

Lees meer »