Telemarketing

Convins
No cure, No Pay Telemarketing

Telemarketing

Uw telemarketing volledig in onze handen

Op zoek naar een partner in telemarketing die internationaal inzetbaar is en werkt met ervaren personeel? Convins neemt al uw zorgen uit handen! Wij maken bezoekersafspraken voor u, houden uw database bij, zorgen voor de opvolging van beursleads en mailings en ga zo maar door. Wij doen zelfs onderzoek voor u! Benieuwd naar Convins? Lees meer op de over ons pagina!

Partner in telemarketing met verstand van zaken

Met de hulp van Convins behaalt u gegarandeerd optimaal rendement! Wij weten wat we doen, en zijn overtuigd van onze eigen krachten. Daarom werken wij met een systeem van no cure no pay. Wat betekent dat voor u? U hoeft geen cent te betalen tot wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is! Zo verzekeren wij u van afspraken van hoge kwaliteit.

Wat doet Convins?

Convins handelt 100% in naam van uw bedrijf, als verlengde van uw sales & marketingafdeling. Hoe gaan wij te werk?

  • Wij werken enkel met vaste, ervaren werknemers die verstand hebben van zaken;
  • Het woord ‘belscript’ staat niet in ons woordenboek. Wij geloven in het voeren van inhoudelijk sterke gesprekken voor het verhogen van de effectiviteit;
  • Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Daarom bepalen we vooraf waaraan een lead moet voldoen. Een lead is namelijk pas een lead als u er ook daadwerkelijk iets mee kan;
  • Met onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen zijn wij internationaal inzetbaar.

Vraag direct vrijblijvend uw telemarketing offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van telemarketing? Vul ons contactformulier in! Wilt u simpelweg meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan op de ‘bel mij terug’ button. In beide gevallen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Wilt u ook meer leads genereren? Laat uw telemarketing dan over aan Convins!

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen