Telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telemarketing

Wilt u meer klanten en meer omzet? Maak dan gebruik van telemarketing! Telemarketing brengt een continue stroom van leads en geeft een boost aan uw verkoopresultaten. Convins is een gespecialiseerd telemarketingbureau voor bedrijven: gaat u voor B2B of voor B2C? Met ons team zorgen we met B2C en B2B telemarketing voor kwalitatieve afspraken met mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Zo weten we zeker dat we uw bedrijf koppelen met aan leads en potentiële prospects die daadwerkelijk serieuze klanten kunnen worden. Convins zorgt dat uw leads en potentiële prospects binnen no-time bereikt zijn. Dat behalen we doordat onze hoog opgeleide professionals met ruime ervaring in de branche als ICTaccountancyonline marketing en vele anderen. Zij verdiepen zich eerst goed in uw bedrijf, voordat ze met enthousiasme aan de slag gaan. 

Dé professionals in telemarketing

Convins onderscheidt zich in de branche als professional in telemarketing. Zoals zojuist benoemd, verdiepen onze specialisten zich eerst in uw bedrijf, voordat ze potentiële prospects en leads benaderen. Alle informatie die nodig is wordt verzameld, we houden rekening met uw doel, uw doelgroep en uiteraard verdiepen we ons in uw bedrijf en het product of de dienst die u wilt verkopen of de boodschap die u wilt overbrengen. Vervolgens bellen we mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in uw bedrijf. Convins hanteert nooit belscripts, we zorgen ervoor dat het verloop van het gesprek natuurlijk gaat, dat er een dialoog ontstaat. Na het uitvoeren van telemarketing voor uw bedrijf, leveren we u de informatie aan die nodig is om een deal te sluiten. Vervolgens kunt u bij uw klant op bezoek gaan met de juiste voorinformatie om die ene deal te sluiten. Onze werkwijze kenmerkt zich door:

  1. Het leveren van alleen kwalitatieve leads;
  2. No cure, no pay: u betaalt alleen voor kwalitatief goede afspraken;
  3. Facturering na bezoek afspraak;
  4. Een inhoudelijk gesprek te voeren in tweerichtingsverkeer: geen belscripts;
  5. Vast personeel: onze telemarketing specialisten staan voor u klaar.
Convins Sfeer
Convins medewerker

Telemarketing voor bedrijven

Telemarketing wordt regelmatig ingezet voor bedrijven. Bedrijven halen daarmee op een persoonlijke manier leads en potentiele prospects binnen als klant. Convins zorgt ervoor dat uw sales-pijplijn weer gevuld wordt met waardevolle leads. Voor u begint is het raadzaam om u te verdiepen in de verschillende soorten telemarketing: wilt u met uw boodschap consumers bereiken, ga dan voor B2C. Telemarketing moet namelijk wel bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw boodschap passen. Telemarketing is persoonlijk, vandaar dat onze specialisten zich eerst verdiepen in uw bedrijf, omdat onze manier van communiceren namens uw bedrijf bij uw manier van werken moet passen, zodat de lead of potentiele prospect gelijk een goed gevoel krijgt bij uw bedrijf. Met onze specialisten bedenken we een passende telemarketingstrategie. Hoe specifieker deze strategie, hoe groter de kans dat potentiële klanten daadwerkelijk voor uw diensten kiezen. Vraag vrijblijvend gerust een op-maat-gemaakt voorstel aan.

Telemarketing: persoonlijke aandacht voor elke lead

Persoonlijk contact wordt altijd op prijs gesteld. Telefonische acquisitie is de meest persoonlijke manier van marketing. Op een persoonlijke manier en met een vriendelijke stem vertellen we het marketingverhaal van uw bedrijf aan de potentiële prospect of lead. Een persoonlijke boodschap die naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de prospect of lead wordt niet snel genegeerd. Onze specialisten hebben een grotere mogelijkheid om uw bedrijfsboodschap in zijn geheel over te brengen. Ze weten als geen ander hoe je leads kunt vinden en verbinden. We laten hem of haar ook zijn of haar verhaal doen. We vinden het belangrijk dat er een dialoog ontstaat en streven dan ook altijd naar een telefoongesprek met tweerichtingsverkeer. Degene aan de andere kant van de lijn kan gelijk zijn of haar vragen stellen. Met die insteek komen we ook dichterbij de belevingswereld van de potentiële klant. Het ontwikkelen van een passende marketingstrategie is een stuk vakwerk, die onmisbaar is voor een geslaagde telemarketingactie. Laat telemarketingstrategie dan ook uitvoeren door de echte telemarketingspecialisten, bijvoorbeeld door Convins!

No cure, No Pay telemarketing

Telemarketing staat met een goede plan van aanpak, een goede telemarketingstrategie, een goed verhaal en een duidelijke boodschap die u als bedrijf over wilt brengen. Convins is gespecialiseerd in telemarketing en alle specialisten samen hebben al heel wat jaren ervaring in de sales. Convins Telemarketing helpt bij kwalitatieve leadgeneratie en de opvolging daarvan. Onder kwalitatieve leads verstaan we afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over uw product of dienst, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. Convins wil dat u dankzij telemarketing succes behaald. Daarom hanteren wij een no cure no pay principe: u betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak nadat de afspraak geweest is. Dat maakt Convins onderscheidend, transparant, eerlijk, effectief en specialistisch.

Benieuwd naar wat telemarketing voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag voor u aan de slag met telemarketing!

____________________________________________________________________

Veelgestelde vragen

Wat is telemarketing?

Kort gezegd houdt telemarketing het volgende in: telemarketing is het telefonisch aanprijzen of verkopen van producten of diensten door direct contact. Door middel van telemarketing kunt u uw prospects of potentiële klanten bereiken en omzetten in leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten.

Convins voert kwalitatieve telefonische acquisitie met potentiële klanten en streeft naar een langdurige samenwerking. Daarnaast leveren wij u de informatie aan die u nodig heeft om de deal te sluiten.

Hoe werkt telemarketing?

Om telemarketing succesvol te laten verlopen is specialistische kennis en een goede voorbereiding vereist. Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw organisatie. Op deze manier zijn we altijd in staat vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. We voeren natuurlijke gesprekken, belscripts zijn bij ons dus niet aan de orde. We achterhalen waardevolle marktinformatie en peilen in welke mate klanten geïnteresseerd zijn. En dragen bij aan leadgeneratie. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kennis en kracht werken wij volgens een no cure, no pay principe. Totdat wij een waardevolle afspraak hebben gemaakt hoeft u niets te betalen. Zo weet u zeker dat u iets heeft aan de gemaakte afspraken.

Wat zijn de voordelen van telemarketing?

Bij telemarketing draait het erom de dialoog aan te gaan met nieuwe klanten, hierdoor meer te weten te komen en hierop te anticiperen. Door een goede invulling te geven aan de wensen van (potentiële) klanten wordt er aansluiting gevonden. Hierbij is het volgende van groot belang:  persoonlijk contact, de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen en ruimte voor interactie.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers