Leadgeneratie/telefonische verkoop

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Leadgeneratie/telefonische verkoop

Leadgeneratie bij consumenten vraagt om een andere aanpak dan wanneer het gaat om het benaderen van organisaties of bedrijven. Convins is gespecialiseerd in het maken van afspraken met particulieren bij uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw product dat u wilt aanprijzen of een relevante aanvulling op een bepaald product dat de klant al in zijn bezit heeft? Dan regelt Convins een afspraak voor u.

Dat betekent dat Convins niet gaat voor koude verkoop, maar voor ondersteuning van bedrijven in het maken van afspraken. Hierdoor zal u uw (potentiële) klanten makkelijker bereiken én meer rendement halen uit uw afspraak. De specialisten van Convins werken namelijk niet met belscripts, maar voeren echte, goede gesprekken met uw leads.

De continue stroom van leads die Convins voor u genereert, resulteert in meer afspraken voor uw salesteam. Weet uw salesteam deze leads op de juiste manier op te volgen, dan kunt u rekenen op een aanzienlijke groei van uw bedrijf. Wel moeten uw accountmanagers dan in het bezit zijn van de juiste vaardigheden en kennis. De ondersteuning van Convins stopt daarom niet bij het genereren van leads. Ook voor diverse vormen van training en coaching kunt u bij ons terecht.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 14

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Nikos van der Laan - Founder

Hoe ziet Convins telemarketing in de toekomst floreren?

Telemarketing is en blijft een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die producten en diensten ontwikkelen en dit willen toetsen

Lees meer »

Wat is het verschil tussen telemarketing en telesales

Telemarketing en telesales zijn begrippen die veel voorkomen in de marketing. Maar wat betekent het nou precies en

Lees meer »

Is telemarketing lead generation

Om uit te kunnen leggen of telemarketing lead generation is, worden beide begrippen in dit blog uitgelegd. Telemarketing

Lees meer »

Waarom investeren in telemarketing?

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te halen. Dat is wat Convins ook voor u kan

Lees meer »

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »