Leadgeneratie/telefonische verkoop

Telemarketing
No Cure, No Pay

Leadgeneratie/telefonische verkoop

Leadgeneratie bij consumenten vraagt om een andere aanpak dan wanneer het gaat om het benaderen van organisaties of bedrijven. Convins is gespecialiseerd in het maken van afspraken met particulieren bij uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw product dat u wilt aanprijzen of een relevante aanvulling op een bepaald product dat de klant al in zijn bezit heeft? Dan regelt Convins een afspraak voor u.

Dat betekent dat Convins niet gaat voor koude verkoop, maar voor ondersteuning van bedrijven in het maken van afspraken. Hierdoor zal u uw (potentiële) klanten makkelijker bereiken én meer rendement halen uit uw afspraak. De specialisten van Convins werken namelijk niet met belscripts, maar voeren echte, goede gesprekken met uw leads.

De continue stroom van leads die Convins voor u genereert, resulteert in meer afspraken voor uw salesteam. Weet uw salesteam deze leads op de juiste manier op te volgen, dan kunt u rekenen op een aanzienlijke groei van uw bedrijf. Wel moeten uw accountmanagers dan in het bezit zijn van de juiste vaardigheden en kennis. De ondersteuning van Convins stopt daarom niet bij het genereren van leads. Ook voor diverse vormen van training en coaching kunt u bij ons terecht.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 14

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers