Lead generation

Telemarketing
No Cure, No Pay

Lead generation

Wat houdt het precies in? Het is een vorm van online marketing waarbij het doel is om kwalitatieve leads binnen te halen. Met een lead bedoelen we een potentiële klant. Hoe we dit doen? Door bruikbare gegevens te verzamelen en deze effectief in te zetten. Het uiteindelijke doel is uiteraard is dat u uw dienst of product kunt verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring in telemarketing weten wij precies hoe we uw boodschap aan moeten laten komen bij de doelgroep. Weet u waarnaar uw doelgroep op zoek is en waar ze zich bevinden? Wij bieden inzicht!

Waardevolle leads

Binnen de B2B sector is een aankoop een complex proces. Het is van belang een oplossing te bieden waar iemand naar op zoek is. Op deze manier kunt u een prospect over de streep trekken. De definitie van een waardevolle lead verschilt per bedrijf. Voor de een is het een invulformulier voor een brochure en voor de ander een inschrijving voor een evenement of offerteaanvraag. Vooraf bepalen we samen met u wat voor u een kwalitatieve lead is. Bij Convins betaalt u pas wanneer een afspraak goed verlopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant. Ons team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers. Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van belscripts. We zijn namelijk van mening dat natuurlijke gesprekken veel beter werken. Dit vraagt om een goede voorbereiding. We verdiepen ons voordat we aan de slag gaan goed in de branche waarin u actief bent.

Meer weten?

Als u met ons samenwerkt weet u precies waar u aan toe bent. We sturen u regelmatig rapportages van de telefoongesprekken die we gevoerd hebben. Wat we ook doen is het verzamelen van marktinformatie. Alle beschikbaar informatie slaan we op in een database zodat u de mogelijkheid heeft alles in te zien. Wij zorgen voor een goed gevulde sales-pijplijn zodat uw salesafdeling weer volop aan de slag kan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van lead generation? Contact ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers