Hoe kunt u het beste leads genereren?

Telemarketing
No Cure, No Pay

Hoe kunt u het beste leads genereren?

Laat het over aan de professionals van telemarketingbureau Convins. Het genereren van leads is een belangrijk onderdeel binnen de marketingstrategie van een organisatie. Des te meer kwalitatieve leads er binnenkomen, des te groter de kans op nieuwe klanten en groei van uw onderneming. In praktijk blijkt het lastig voor verkopers om goed gekwalificeerde leads te genereren. Convins verzorgt deze leadgeneratie graag voor u. Wij weten de juiste klanten te bereiken en zorgen voor de juiste bezoekafspraken voor uw salesafdeling.

Leads genereren dankzij Convins

Uw dienst of product kan goed zijn en toch heeft u er moeite mee om de boodschap goed over te laten komen zodat er nieuwe klanten worden aangetrokken. Voor lead generatie is het van belang om uw klanten goed te kennen. Waar bevinden ze zich en met welke zaken houden ze zich bezig? Vervolgens kan er gericht contact worden gelegd. Onze experts weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Er zijn talloze bedrijven die lange lijsten beloven in een korte tijd, maar dat wil niet zeggen dat u er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

Uw voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Leadgeneratie op maat
  • Professionele ondersteuning
  • Kwalitatieve leads

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Convins brengt voor u in kaart welke prospects er positief op uw acties zullen reageren en waar uw doelgroep te vinden is. Andere diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn: ondersteunen telefonische acquisitie, inplannen van afspraken voor uw salesmedewerkers, nabellen slapende klanten, een marketingactie onder de aandacht brengen of het doen van onderzoek. Samen met uw eigen adviseur kunt u de inhoud van uw gesprekken bepalen. Wij zijn dé actieve marketing- en salespartner die uw bedrijf nodig heeft. Wij helpen uw bedrijf groeien. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten of bekijk onze telemarketing pagina. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers