B2B leadgeneratie

Telemarketing
No Cure, No Pay

b2b Leadgeneratie

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771

B2B Leadgeneratie

Goede B2B leads genereren? Convins regelt dit graag voor u. Wij snappen dat acquisitie van belang is om uw commerciële doelstellingen te behalen. Prospects laten zich niet zomaar overhalen tot het maken van een afspraak. De professionals van Convins voeren echte en inhoudelijke gesprekken. Hierdoor wordt een afspraak altijd ervaren als een logisch gevolg in plaats van een opgedrongen actie. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Voordat we voor u aan de slag gaan bepalen we samen met u aan welke criteria een lead dient te voldoen.

Waarom uw B2B leadgeneratie aan ons overlaten?

Het team van Convins is bekend met diverse vakgebieden. Onze medewerkers verdiepen zich vooraf altijd goed in de markt waarin u zich begeeft. Hierdoor weet u zeker dat zij vragen goed kunnen beantwoorden. Wij bezorgen u een optimaal rendement doordat wij exact weten op welke wijze we uw product of dienst op de juiste manier onder de aandacht moeten brengen. Precies om deze reden hanteren we een no cure no pay systeem. Dit houdt in dat u niets hoeft te betalen totdat wij een waardevolle afspraak voor u gegenereerd hebben. Een aantal andere redenen om B2B leadgeneratie aan Convins over te laten:

  • Wij werken met vaste, ervaren werknemers die verstand hebben van zaken;
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. We bepalen daarom vooraf aan welke criteria een lead dient te voldoen. Een lead is namelijk pas een lead als u er ook daadwerkelijk iets mee kan;
  • Het woord ‘belscript’ kennen wij niet. Wij geloven in het voeren van inhoudelijk sterke gesprekken voor het verhogen van de effectiviteit;
  • Met onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen zijn wij internationaal inzetbaar.

Vraag een offerte aan

Wij hebben verstand van zaken en weten hoe we uw sales-pijplijn weer vullen met waardevolle leads. De professional van Convins pakken elke uitdaging aan met beide handen. Bent u benieuwd welke rol wij voor u kunnen vervullen in B2B leadgeneratie? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.