Leads genereren

Telemarketing
No Cure, No Pay

Leads genereren

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. Convins helpt u graag bij het maken, onderhouden en evalueren van uw commerciële contacten. Wij regelen afspraken voor u met de beslissers van bedrijven. Met de hulp van Convins garanderen wij u dat u meer leads zult genereren!

Waarom Convins als u meer leads wil genereren?

Waarom moet u kiezen voor Convins? Daar zijn diverse redenen voor te noemen:

  • Wij werken enkel met ervaren professionals! Zo verzekeren wij u dat onze medewerkers de kennis en kunde in huis hebben om te werken als verlengde van uw sales & marketing afdeling;
  • Bij Convins gaan wij uit van een no cure, no pay constructie. Dat houdt in dat u niets betaald totdat wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is;
  • Wij zijn internationaal inzetbaar door onze vestigingen en contacten in diverse Europese landen;
  • Onze werkplekken zijn echte open werkplekken en geen ‘callcenterplekken’.

Daarnaast werken wij heel bewust niet met belscripten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het van belang is om een inhoudelijk gesprek te voeren, waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer. Dat verhoogt de effectiviteit en resulteert in nog meer leads!

Uw partner in sales en marketing!

Convins verzorgt diverse diensten voor u. Zo maken wij bijvoorbeeld bezoekersafspraken, zorgen voor de opvolging van beursleads en mailings, beheren uw database en doen onderzoek voor u middels enquêtes. Wij werken echt vanuit uw organisatie en zijn op die manier een verlengstuk van uw sales- en marketingafdeling. Wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Bent u benieuwd hoe Convins u kan helpen bij meer leads genereren? Neem dan gerust contact met ons op! Convins staat u graag te woord! Direct vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers