Lead generation

Convins Marketing & Sales

Your professional from lead to deal

Leadgeneratie

Een continue stroom van gekwalificeerde leads voor uw bedrijf? Convins genereert het voor u! Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead. Daarom bepalen de professionals van Convins samen met u vooraf aan welke criteria een lead moet voldoen. Bovendien wordt er niet gewerkt met vaste scripts, maar worden er met de klanten echte en goede gesprekken gevoerd. Zo is een afspraak geen opgedrongen actie, maar een logisch gevolg van een prettig gesprek over de behoeften van de benaderde organisatie.

Leadgeneratie door Convins

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product of dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Wat zijn de voordelen van leadgeneratie

Bij Convins zien we dat steeds meer bedrijven aandacht besteden aan leadgeneratie. Dit is een goede ontwikkeling, aangezien het een positief effect heeft op de financiële ontwikkeling van uw onderneming. Ook u kan vruchten plukken van deze telemarketingtechniek. Twijfelt u nog over deze manier van leadgeneratie? Convins zet hieronder een aantal voordelen van leadgeneratie hieronder voor u op een rij.

  • U vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Mensen raken meer betrokken bij uw onderneming.
  • De omzet en winst van uw onderneming stijgt. Meer leads resulteert op de lange termijn in meer klanten en dat levert u een beter financieel resultaat.

Waarom uitbesteden aan Convins

Wilt u aan de slag met leadgeneratie en zoekt u nog een partij die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. De voornaamste reden hiervoor is dat wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben in dit vakgebied. Met meer dan 50 vaste collega´s zijn we uitgegroeid tot het grootste B2B telemarketingbureau van Nederland.

Het team van Convins bestaat enkel uit ervaren telemarketeers. Door continue training beschikken zij over de benodigde kennis en weten wat er van hen verwacht wordt. U bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve leadgeneratie voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij uw klanten op de juiste manier te benaderen. Dit resulteert in meer leads en uiteindelijk levert dit uw onderneming meer klanten en meer omzet op.

Investeren in leadgeneratie

Leadgeneratie uitbesteden aan Convins vraagt van u een investering. Dit is voor sommige bedrijven een reden om er niet mee te beginnen. Maar bij de juiste aanpak, zal leadgeneratie u veel opleveren. Bent u benieuwd welke investering u gaat doen bij het inschakelen van Convins? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook direct met ons contact opnemen wanneer u meer wilt weten over leadgeneratie. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.

In contact komen met onze leadgeneratie professionals?

Het getrainde personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te krijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u beter inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten via onze telemarketing campagne.

Kortom; met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-portefeuille weer gevuld met waardevolle leads. Uw salesteam kan aan de slag! Neem contact op met een van onze professionals.

Kantoor | Convins

Request a quote

  • Uiteraard nemen wij graag telefonisch contact met u op voor een nadere kennismaking.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

The satisfied customers of Convins

The driven professionals of Convins gladly grab any challenge with both hands. The companies below preceded you and experienced great advantages from the devoted service of Convins Marketing & Sales.

Want to receive a free quotation? Please leave your details and the professionals of Convins will contact you as soon as possible.

Request quotation

Convins in figures

9.0 as ranking
2009 founding year
1139 satisfied clients
46 employees