Enquêtes/Services calls/Mystery calls

Telemarketing
No Cure, No Pay

Enquêtes, Service calls en Mystery calls

Onderzoek doen en enquêtes afnemen zijn functionele maar tijdrovende klussen. U moet vragenlijsten opstellen en redigeren, deze vervolgens afnemen en tot slot de resultaten verwerken. Laat deze activiteiten gerust aan Convins over! Telemarketingbureau Convins beschikt over de ervaring en capaciteiten om onderzoeken en enquêtes binnen afzienbare tijd telefonisch voor u af te nemen. De verkregen resultaten krijgt u gepresenteerd in een overzichtelijke rapportage. Ook kan Convins u ontzorgen als het gaat om service calls. Door uw klanten vooraf te bellen wordt de afspraak met uw adviseur bevestigd. Deze korte telefoongesprekken kunnen uw organisatie veel geld besparen. Ze hebben namelijk als doel om uw (eind)klant voor te bereiden op uw komst en daarmee te voorkomen dat u of uw collega voor een dichte deur staat.  Hiermee kan Convins uw ondersteunen bij  telefonische acquisitie. Mystery calling draagt bij aan een verbetering van uw telefonische dienstverlening. Door bedrijven telefonisch te benaderen als mystery caller, kan Convins beoordelen hoe het gesteld is met de servicegerichtheid, klantgerichtheid en verkoopgerichtheid van medewerkers. De concrete resultaten die hiermee opgedaan worden helpen u bij het maken van een verbeterslag op gebied van uw telefonische klantenservice. Mystery calling draagt onder andere bij aan meer klanttevredenheid, een hogere conversie en meer kennis bij uw medewerkers. Hiermee kunnen wij uw ondersteunen door middel van onze telemarketing diensten Bekijk onze branches, als ICT, advocatuur, online marketing, waarin Convins al meer dan 10 jaar ervaring heeft!
Convins medewerker 8
Convins medewerker 9

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers