Telefonische acquisitie uitbesteden

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telefonische acquisitie uitbesteden bij Convins

Wilt u graag uw telefonische acquisitie uitbesteden bij een bedrijf die echt werkt als verlengstuk van uw sales- en marketingafdeling? Laat uw telemarketing dan over aan Convins. Wij helpen u graag vanuit onze kantoren in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf! Onze belspecialisten zijn echte verkooptoppers met fantastische communicatieve vaardigheden, die ervoor zorgen dat u optimaal rendement behaalt!

Optimaal rendement bij uitbesteden telefonische acquisitie

Of u nou extra omzet of marktaandeel wilt genereren, een nieuwe dienst wilt introduceren of de kansen in een nieuwe markt wilt verkennen: Convins is uw partner in telemarketing, ongeacht het doel! Wij nemen al uw zorgen uit handen, door het proces van A tot Z te begeleiden; van het maken van bezoekersafspraken tot het doen van onderzoek. Wilt u meer weten over hoe Convins te werk gaat? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina of neem contact met ons op.

No cure no pay bij uitbesteden telefonische acquisitie

Convins werkt enkel met ervaren professionals die echt het gesprek aan gaan met uw prospects. Belscripten komen bij ons de tent niet in! Wij geloven in inhoudelijke gesprekken waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer om zo effectief mogelijk te werken. En wat dacht u van ons no cure no pay systeem? Bij ons betaalt u geen cent totdat wij daadwerkelijk een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is!

Direct vrijblijvend een offerte aanvragen?

Bent u ook overtuigd dat u uw telefonische acquisitie het best kunt uitbesteden bij Convins? Vraag dan direct een offerte aan! Dat kan gemakkelijk door het contactformulier in te vullen. Wilt u eerst nog iets meer informatie? Klik dan op de ‘bel mij terug’-button en laat ons contact met u opnemen! Convins neemt uw zorgen uit handen zodat u uw tijd op een nuttige manier kunt besteden!

COntinue stroom leads

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Wat zeggen onze klanten?

Learning techniques to banish negative emotions and the distractions surrounding us in a consumer society which take me off the path to life.

Bill Gates - Microsoft

I’ve been helped immensely just by reading the first chapter. I embrace the focus on living the Stoic philosophy and more.

john doe - Teradata

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers