Lead generation

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Lead generation

Organisaties hebben vaak niet de tijd om prospects te benaderen of weten niet goed op welke manier ze dit het beste kunnen aanpakken. Gelukkig is Convins uw partner voor lead generation. We zullen eerst even toelichten wat het precies is. Leadgeneratie is het werven van potentiele klanten. Een lead is een potentiele klant die in uw dienst of product geïnteresseerd is. Het uiteindelijke doel is uiteraard om uw conversie te verhogen. Bij Convins ontzorgen we u als het gaat om het verzamelen van salesleads. Samen met u stellen we een proces op en vervolgens gaan wij voor u aan de slag om goede leads binnen te halen.

Voordelen lead generation bij Convins

Het genereren van voldoende leads is voor veel organisaties van belang. Wij helpen hier graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dit proces het beste kunnen laten verlopen. Er werken dan ook alleen maar ervaren professionals met verstand van zaken. Internationaal zijn we ook inzetbaar, we beschikken namelijk ook over een vestiging in Duitsland. Wij geloven in onze eigen kracht en hanteren daarom het no cure no pay principe. U hoeft dus niets te betalen zolang er geen sprake is van kwalitatieve leads. Wij regelen de volgende aspecten voor u:
  • Maken van bezoekersafspraken;
  • Opvolging van beursleads;
  • Opvolging van mailings;
  • Het doen van onderzoek middels enquêtes;
  • Bijhouden van uw database;
  • Uitnodigen van relaties/prospects;
  • Servicecalls voeren.
Uw campagne is succesvoller als deze scherp gedefinieerd is, hier zijn wij voor. Convins zorgt ervoor dat uw boodschap goed overkomt en dat deze aansluit op de wensen van uw doelgroep.

Kwaliteit en continuïteit

Convins is in 2009 gestart als telemarketingbedrijf dat zich richtte op lead generation. Na verloop van tijd merkte we dat er ook behoefte was een adviserende rol en trainingen. U kunt als klant bij ons rekenen op een complete dienstverlening; van leadgeneratie tot het opleiden van jong talent. In ons vindt u de actieve partner die u nodig heeft. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

COntinue stroom leads

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Wat zeggen onze klanten?

Learning techniques to banish negative emotions and the distractions surrounding us in a consumer society which take me off the path to life.

Bill Gates - Microsoft

I’ve been helped immensely just by reading the first chapter. I embrace the focus on living the Stoic philosophy and more.

john doe - Teradata

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
8 jaar ervaring
62720 aangeleverde leads
42 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Convins is verhuisd!

Convins groeit, zo hard dat we uit ons oude jasje (Hoofdstraat 41 in Apeldoorn) zijn gegroeid. De afgelopen

Lees meer »

3 tips om meer uit relatie-evenementen te halen

Zakenrelaties ontvangen dagelijks uitnodigingen voor relatie-evenementen. Netwerkborrels, een seminar, klantendag of zakendiner, het wordt allemaal gezien als evenementen

Lees meer »

Wat is telemarketing?

Om uw vraag meteen maar even te beantwoorden: hieronder verstaan we het telefonisch aan de man brengen van

Lees meer »

4 tips om uw customer retention te verhogen

Al bekend met de term customer retention? Hiermee bedoelen we alle inspanningen die een bedrijf verricht om klanten

Lees meer »

Slapende klanten heractiveren

Het meest waardevolle bezit dat u als organisatie heeft zijn uw klanten. Bestaande klanten kunnen door de juiste

Lees meer »

Tips voor uw eerste telefoongesprek

Het is altijd spannend wanneer u voor het eerst een nieuwe klant of prospect belt. Het is van

Lees meer »

4 redenen op telemarketing uit te besteden

Telemarketing uitbesteden of zelf regelen? Een outbound of in-house telemarketeer? That’s the question! Vaak lijkt het goedkoper om

Lees meer »

Een goed beheerde salespijplijn

De beste indicator van de gezondheid van uw bedrijf en dé plek om uw deals te zien is

Lees meer »