Opvolgen beursleads en mailings

Convins Marketing & Sales

No cure – No Pay teleservices

De opvolging van beursleads zorgt doorgaans voor extra drukte binnen uw salesteam. Deze drukte kan ervoor zorgen dat niet alle leads die voortkomen uit een beurs adequaat worden opgevolgd. Convins helpt u graag bij het nabellen van de contacten die u op beurzen hebt opgedaan. Zo blijven uw prospects geïnformeerd en geïnteresseerd en worden er indien gewenst afspraken voor uw accountmanagers geregeld. Ook bij mailings geldt dat een goede opvolging de respons aanzienlijk verhoogt. Direct mail is een krachtig en veelgebruikt medium, maar niet iedereen zal direct reageren. Geen tijd voor het lezen van de mailing, nog even overleggen met een collega, het onderwerp speelt niet direct; er zijn diverse redenen te noemen voor de lage respons op uw direct mail. Schakelt u de professionals van Convins in voor het opvolgen van uw mailings, dan bent u verzekerd van een minimale conversie van 4-6%. Aan de hand van gestructureerde telefoongesprekken gaat Convins te werk. Zo wordt de reactie van de betreffende persoon gepeild en wordt de volgende stap (afspraak maken, documentatie verzenden, etc.) voorbereid. Het is vanzelfsprekend dat u deze opvolging niet aan het toeval wilt overlaten. De gedreven professionals van Convins gaan graag aan de slag met uw uitdaging, zodat u het optimale rendement uit een (vak)beurs en uw mailings kunt halen.

Fordern Sie ein Angebot an

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Die zufriedenen Kunden von Convins

Die ehrgeizigen Professionals von Convins packen jede Herausforderung mit beiden Händen an. Untenstehende Betriebe gingen Ihnen bereits voraus und erlebten große Vorteile des engagierten Service von Convins Marketing & Sales.

Möchten Sie ein freibleibendes Angebot erhalten? Hinterlassen Sie Ihre Daten und die Professionals von Convins nehmen so schnell wie möglich Kontakt mit Ihnen auf.

Angebot anfragen

Convins in Zahlen

9.0 Rezension
7 Jahre Erfahrung
1139 zufriedene Kunden
42 Mitwirkende

Blogs

Möchten Sie über aktuelle Entwicklungen in der Welt von Marketing und Sales informiert bleiben? Lesen Sie die Blogs von Convins über interessante Neuigkeiten aus der Branche.