Wat is telemarketing?

Telemarketing
No Cure, No Pay

Wat is telemarketing?

Kort gezegd houdt telemarketing het telefonisch aanprijzen of verkopen van producten of diensten aan. Wilt u als organisatie in korte tijd uw klanten bereiken? Maak kennis met Convins. Wij ondersteunen u graag in dit proces. Wij zorgen voor meer leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten. Hoe? Door het voeren van kwalitatieve telefonische acquisitie met potentiële afnemers. Convins streeft naar een langdurige samenwerking. Wij leveren u de informatie aan die u nodig heeft om de deal te sluiten.

De aanpak van Convins bij telemarketing

Om telemarketing succesvol te laten verlopen is specialistische kennis en een goede voorbereiding vereist. Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw organisatie. Op deze manier zijn we altijd in staat vragen van klanten te beantwoorden. We voeren natuurlijke gesprekken, belscripts zijn bij ons dus niet aan de orde. We achterhalen waardevolle marktinformatie en peilen in welke mate klanten geïnteresseerd zijn. En helpen bij aan leadgeneratie. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kennis en kracht werken wij volgens een no cure, no pay principe. Totdat wij een waardevolle afspraak hebben gemaakt hoeft u niets te betalen. Zo weet u zeker dat u iets heeft aan de gemaakte afspraken.

Weten waar u aan toe bent

Bij telemarketing draait het erom om de dialoog aan te gaan met nieuwe klanten en hierdoor slimmer te worden en wijs te handelen. U geeft een goede invulling aan de wensen van klanten en vindt hierdoor aansluiting. Wij stellen u altijd op de hoogte van behaalde resultaten en uitslagen.

Vraag direct een offerte aan

De professionals van Convins helpen uw bedrijf groeien op marketing- en salesgebied. Naast het feit dat we prospects benaderen, doen we ook nog een beetje onderzoek. Hoe staat het bijvoorbeeld gesteld met uw naamsbekendheid? We onderzoeken het graag voor u en koppelen dit altijd terug met gedegen advies. Daar heeft u iets aan. Bent u benieuwd wat telemarketingbureau Convins voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van telemarketing? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers