Waarom bellen hotter is dan u denkt

Waarom bellen hotter is dan u denkt

Alles gebeurt online tegenwoordig, dus telemarketing kan ook wel online toch? Fout! Telemarketing is nog steeds van waarde bij bijvoorbeeld het genereren van nieuwe leads. Waarom dat zo is leggen we u graag uit in deze blog.

Persoonlijk

Zoals gezegd kunt u online het contact met uw (potentiële) klanten leggen, bijvoorbeeld via e-mail. Maar het is natuurlijk een stuk persoonlijker als u even belt met diegene. U hoort elkaars stem, u krijgt beide directe respons op vragen en opmerkingen en het is toch allemaal net even wat sneller en duidelijker. U bouwt op deze manier ook veel sneller een relatie op en dit vergroot natuurlijk ook de kans op conversie en het behalen van uw oorspronkelijke doel.

Groot bereik

Telefoongesprekken kunt u natuurlijk gewoon vanaf kantoor of vanuit huis voeren, u hoeft er niet voor naar de klant toe. U kunt dus meer mensen bereiken in een kortere tijd. Bovendien scheelt het ook tijd voor uw klanten, een telefoongesprek kost immers minder tijd dan een fysieke meeting.

Gemak voor uw klanten

Bij telemarketing is het daarnaast ook een voordeel dat de klant er niet veel moeite voor hoeft te doen. Hij of zij zal ook het gevoel hebben deels in de leiding te zijn. Zij bepalen immers of ze de telefoon opnemen en of het op dat moment uitkomt. En ze hoeven er niet voor naar u toe, ze hoeven u niet zelf te ontvangen. Uiteindelijk gelden de voordelen die voor u gelden wat betreft de interactie ook voor hen.

Telemarketing uitbesteden?

Klinkt dit u nou als muziek in de oren, maar heeft u niet de tijd en de capaciteit om dit zelf in de praktijk te brengen? Dan gaan de experts van Convins graag voor uw bedrijf aan de slag. Laat uw gegevens achter op onze website, zodat wij u een voorstel kunnen doen voor een eventuele samenwerking op het gebied van telemarketing. Zodra wij uw gegevens binnenkrijgen nemen wij contact met u op! Ga naar de ‘bel-me-terug’ button en wie weet gaan wij binnenkort voor u aan de slag. Wij kijken er in ieder geval al naar uit!