Telemarketing vanuit huis

Telemarketing vanuit huis

Tijdens deze corona crisis wordt er van ons verwacht dat we zoveel mogelijk thuiswerken. Voor veel bedrijven is dat geen probleem, want de werkzaamheden kunnen alsnog prima worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor telemarketing. Dit kan gewoon vanuit huis geregeld worden. Wilt u meer klanten binnenhalen om uw omzet te vergroten? Maak dan gebruik van telemarketing! Hierbij heeft u diverse mogelijkheden: u kunt telemarketing zelf uitvoeren vanuit huis of wij pakken telemarketing voor u op!

Telemarketing door convins

Door middel van telemarketing kunt u meer klanten binnenhalen. Er wordt namelijk contact gezocht met diverse prospects. Zij worden benaderd en er wordt vervolgens een persoonlijk gesprek met hen gevoerd. Als u telemarketing aan ons uitbesteed, zorgen wij er voor dat wij ons hebben verdiept in uw bedrijf. Wij kunnen dan alles over uw bedrijf vertellen om te kijken of dit een potentiele klant zou kunnen zijn. Daarbij voeren wij altijd een gesprek met tweerichtingsverkeer en houden ons niet aan belscripts. Hierdoor zorgen wij voor kwalitatieve leadgeneratie. Wordt het gesprek een lead? Dan plannen wij een gesprek voor u in! Dit gesprek kunt u vervolgens zelf voeren met de potentiële klant.

Enthousiasme vanuit huis of kantoor

Wij gaan vol enthousiasme voor u aan het werk. Of wij nou thuis werken of op kantoor: dit maakt geen verschil. Wij hebben alle middelen om potentiele klanten voor u binnen te halen, maar ook om koude acquisitie te doen. Daarbij betaalt u alleen voor de kwalitatief goede afspraken. De facturering komt pas na het bezoek van de afspraak.

Contact met Convins

Wilt u zelf vanuit huis telemarketing toepassen of laat u dit liever over aan Convins? Laat dan nu uw gegevens achter op onze website voor een voorstel van een samenwerking. Wij nemen vervolgens contact met u op om alle mogelijkheden door te spreken. Heeft u gewoon een vraag? Laat dan uw telefoonnummer achter via de bel-mij-terug button! Wij hopen van u te horen!