Marketingacties

Telemarketing
No Cure, No Pay

Marketingacties

Ook voor marketingacties voor uw organisatie is Convins uw partner. Wilt u als autodealer zijnde uw klanten uitnodigen voor een proefrit? Of runt u een woonboulevard en wilt u een evenement organiseren voor uw winkelend publiek? Een marketingactie kan het verschil maken! Voor het succesvol benaderen van uw doelgroep bent u bij telemarketingbureau Convins aan het juiste adres. De professionals van Convins zijn creatief, praktisch ingesteld en werken resultaatgericht aan de marketingactie die uw organisatie naar een hoger niveau tilt. 

Convins heeft al meer dan 10 jaar ervaring in veel verschillende branches als online marketing, accountancy, advocatuur. Benieuwd hoe wij u naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze marketingacties. Of bekijk onze andere telemarketing diensten zoals het ondersteunen van telefonische acquisitie of leadgeneratie

Convins sfeer 7
Convins sfeer 8

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers