Bouw & techniek

Telemarketing
No Cure, No Pay

Bouw & techniek

Zoekt u een telemarketing bedrijf voor het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. Het is natuurlijk erg fijn als de opdrachten bij u binnen blijven stromen, maar dit komt niet altijd vanzelf. U kunt daarom ook kiezen voor telemarketing om eventuele interessante opdrachtgevers zelf te benaderen in de hoop dat zij daadwerkelijk opdrachtgever worden. Onze telemarketeers gaan graag voor u aan de slag om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen zodat u weer genoeg werk heeft liggen. Meer hierover leest u hier.

Nieuwe opdrachtgevers binnenhalen

Sommige opdrachtgevers hebben een eenmalige grote opdracht, de andere opdrachtgever blijft altijd klant. Daarom is het belangrijk om altijd nieuwe opdrachtgevers te vinden. Allereerst willen wij graag u en uw bedrijf leren kennen, zodat wij deze kennis ook over kunnen brengen op de eventuele opdrachtgever. U geeft ons aan wat voor soort opdrachten u graag wilt uitvoeren en wij gaan voor u op zoek. Daarom is het belangrijk om ons een duidelijke briefing te geven, zodat wij met de beste leads komen. Wij plannen vervolgens de afspraken bij u in. De afspraak met de potentiële klant ligt vervolgens bij u. Daarbij betaalt u pas als u dit achteraf een kwalitatieve lead vond. Genoeg redenen voor ons om ons uiterste best te doen voor goede opdrachtgevers.

Waarom telemarketing voor bouw & techniek?

Benieuwd waarom telemarketing door Convins een goed idee is voor uw bedrijf? U leest het hier:

  • Wij plannen afspraken in waarbij er een concreet project speelt binnen 12 tot 24 maanden en tevens het oppervlak of het budget is getoetst.
  • Doelgroepen waar wij ons op richten zijn eindklanten / tussenaannemers/ architecten en woningbouwcoöperaties.
  • Meer afspraken van hoog niveau door Convins.
  • Meer opdrachtgevers en nieuwe projecten.
  • No cure no pay: u betaalt pas achteraf wanneer het een kwalitatief gesprek. Dit bepaalt u helemaal zelf aan de hand van uw eigen input.

Meer weten over Convins?

Met telemarketing kunt u uw bouwmaterialen een impuls geven en meer opdrachtgevers binnenslepen. Is dat wat u wilt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen de bouw- of techniekbranche? Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie en mogelijkheden voor uw bedrijf. Laat uw persoonlijke gegevens of telefoonnummer achter via onze website en onze telemarketeers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers