Bouw & techniek

Telemarketing
No Cure, No Pay

Bouw & techniek

Zoekt u een telemarketing bedrijf voor het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres. Het is natuurlijk erg fijn als de opdrachten bij u binnen blijven stromen, maar dit komt niet altijd vanzelf. U kunt daarom ook kiezen voor telemarketing om eventuele interessante opdrachtgevers zelf te benaderen in de hoop dat zij daadwerkelijk opdrachtgever worden. Onze telemarketeers gaan graag voor u aan de slag om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen zodat u weer genoeg werk heeft liggen. Meer hierover leest u hier.

Nieuwe opdrachtgevers binnenhalen

Sommige opdrachtgevers hebben een eenmalige grote opdracht, de andere opdrachtgever blijft altijd klant. Daarom is het belangrijk om altijd nieuwe opdrachtgevers te vinden. Allereerst willen wij graag u en uw bedrijf leren kennen, zodat wij deze kennis ook over kunnen brengen op de eventuele opdrachtgever. U geeft ons aan wat voor soort opdrachten u graag wilt uitvoeren en wij gaan voor u op zoek. Daarom is het belangrijk om ons een duidelijke briefing te geven, zodat wij met de beste leads genereren. Wij plannen vervolgens de afspraken bij u in. De afspraak met de potentiële klant ligt vervolgens bij u. Daarbij betaalt u pas als u dit achteraf een kwalitatieve lead vond. Genoeg redenen voor ons om ons uiterste best te doen voor goede opdrachtgevers.

Waarom telemarketing voor bouw & techniek?

Benieuwd waarom telemarketing door Convins een goed idee is voor uw bedrijf? U leest het hier:

  • Wij plannen afspraken in waarbij er een concreet project speelt binnen 12 tot 24 maanden en tevens het oppervlak of het budget is getoetst.
  • Doelgroepen waar wij ons op richten zijn eindklanten / tussenaannemers/ architecten en woningbouwcoöperaties.
  • Meer afspraken van hoog niveau door Convins.
  • Meer opdrachtgevers en nieuwe projecten.
  • No cure no pay: u betaalt pas achteraf wanneer het een kwalitatief gesprek. Dit bepaalt u helemaal zelf aan de hand van uw eigen input.

Meer weten over Convins?

Met telemarketing kunt u uw bouwmaterialen een impuls geven en meer opdrachtgevers binnenslepen. Is dat wat u wilt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen de bouw- of techniekbranche? Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie en mogelijkheden voor uw bedrijf. Laat uw persoonlijke gegevens of telefoonnummer achter via onze website en onze telemarketeers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers