Wat kost telemarketing?

Wat kost telemarketing?

”Wat kost dat?” is een vraag die de meeste ondernemers geregeld stellen. Ook als het gaat om marketingactiviteiten. Marketing zet u in op meer omzet te genereren. Logisch dus, dat u er niet teveel voor wilt betalen. Zeker wanneer u nog niet weet wat de effectiviteit van een dergelijk marketingmiddel is. Voor u gebruik gaat maken van een marketingstrategie zet u daarom eerst de kosten af tegen de winst die u hieruit vergaart. Wij kunnen ons voorstellen dat u verwacht veel te moeten betalen voor telemarketing. U maakt namelijk gebruik van professionals die hun volledige aandacht richten op de marketing van uw bedrijf. Hiervoor moeten zij zich inleven in het verhaal dat u wilt vertellen en dit mondeling overbrengen. Toch is het zonde om u zorgen te maken over de kosten, want telemarketing is een zeer effectieve manier van marketing voeren. Waarom? Het is een van de meest persoonlijke manieren om potentiële klanten bereiken, doordat er ruimte is voor interactie. De praktijk leert dat mensen deze manier van benaderen kunnen waarderen, mits het op de goede manier gebeurt. Dat wil zeggen dat er een duidelijke boodschap wordt verteld. Geen standaard berichtgeving, maar een verhaal dat past bij wat uw onderneming moet uitdragen. Persoonlijk en effectief. Niet vreemd dat gevestigde namen blijven vasthouden aan telemarketing. Deze vorm van marketing heeft hen al veel nieuwe klanten opgeleverd. Wilt u dit ook bereiken? Dan is de inzet van telemarketing het zeker waard. Wij vertellen u waarom het een goedkope en effectieve manier van sales is.

Soorten telemarketing

Teleservices kunnen worden gecategoriseerd in business to business of business to costumer. Wie wilt u bereiken met uw boodschap? Het is goed om hiervoor een passende strategie te verzinnen. Hierbij is de hulp van specialisten aan te raden, zij weten namelijk precies welke strategie er bij uw doel past. Zo vertelt u nooit teveel en heeft u snel een waterdicht verhaal paraat, dat in begrijpelijke taal kan worden overgebracht. Op die manier vergroot u de kans dat potentiële klanten daadwerkelijk kiezen voor uw diensten. Ook is er op deze manier ruimte voor interactie, waardoor zij het gevoel hebben direct met hun vragen bij u aan te kunnen kloppen.

Schakel specialisten in

U weet hoe telemarketing werkt en hoe het uw onderneming kan helpen om meer bereik te genereren. Door het ‘no cure no pay beleid’ voorkomt u de betaling van onnodige kosten. Het is vanzelfsprekend dat u eerst de professionals uw vragen wilt stellen, alvorens u gebruik gaat maken van telemarketing. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij Convins. Deze professionals praten u graag bij over de mogelijkheden. Desgewenst natuurlijk telefonisch, maar u kunt ook zeker face to face de mogelijkheden te bespreken. Zo kan er gemakkelijk een plan op maat gemaakt worden, dat past bij uw bedrijfscultuur.