Service calls voor de beste service

Service calls voor de beste service

Heeft uw bedrijf monteurs in dienst of andere medewerkers die op klantbezoek gaan? Dan is het vast wel eens voorgekomen dat die voor een dichte deur komen te staan. Vervelend voor beide partijen en zonde van de tijd. Daarom is het aan te raden om te werken met service calls, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de afspraak en eventuele veranderingen in uw planning snel kunnen worden doorgevoerd. Meer hierover leest u hier.

Efficiëntie

U wilt natuurlijk uw eigen tijd en die van uw medewerkers zo efficiënt mogelijk besteden. Daar hoort een monteur die voor een dichte deur staat natuurlijk niet bij. Het is dus belangrijk de complete planning van de dienstverlening op orde te hebben. En een cruciaal onderdeel daarvan zijn de service calls. Van tevoren telefonisch een afspraak maken en op de dag zelf nog even een herinnering. Is de planning iets gewijzigd? Dan is het fijn als de klant even gebeld wordt. Dan zit de klant niet te wachten op een monteur die nog niet komt en kunt u indien nodig de afspraak naar een andere dag verzetten. Ons telemarketingbureau kan u hierbij helpen!

Wat levert het u op?

Het is zoals gezegd prettig voor de klanten en de medewerkers dat ze dankzij de service calls beiden weten waar ze aan toe zijn. Maar dit levert uw bedrijf ook voordelen op. Het zorgt voor een hogere klanttevredenheid, vergroting van het werkplezier van uw medewerkers en door de tijd die u bespaart kan het ook financiële voordelen bieden. U kunt zo meer klanten per week bedienen.

Service calls door Convins

Convins kan u bijstaan in het opzetten van de planning en het plegen van de service calls voor uw bedrijf. Dit neemt u weer tijd en moeite uit handen. Onze specialisten doen dat door afspraken met consumenten te plannen en bevestigen én door deze consumenten voorafgaand aan een afspraak te bellen. Bent u geïnteresseerd in service calls? Neem dan eens contact op met onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.