Convins: uw call center partner

Telemarketing
No Cure, No Pay

Convins: uw call center partner

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Maak kennis met Convins. Wij zorgen voor meer waardevolle afspraken voor uw salesafdeling. Op deze manier hoeven uw mensen zich niet meer bezig te houden met acquisitie en nemen wij dit accuraat over. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd over is voor het hoofddoel: het genereren van omzet. U kunt ons als ware zien als uw persoonlijke call center partner. Alle taken op het gebied van telemarketing nemen wij van u over. Wij werken met een professioneel team medewerkers die vast in dienst zijn, geen studenten dus. Daarnaast hanteren we een no cure no pay principe.

Wat wij voor u kunnen betekenen als call center partner

Bij ons bent u verzekerd van service die uw organisatie iets oplevert. Wij realiseren tastbare resultaten voor u zoals waardevolle afspraken. Het halen van een hoge bruto conversie is niet moeilijk, maar dit is geen zekerheid voor het gewenste resultaat, telesales is een vak apart. Onze medewerkers hebben kennis van verschillende vakgebieden, hierdoor zijn ze in staat snel te schakelen en kunnen ze gemakkelijk vragen van potentiele klanten beantwoorden. Voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

  • Adressenbestanden actualiseren
  • Enquêtes/Services calls/Mystery calls
  • Klanttevredenheidsonderzoek/enquêtes
  • Leadgeneratie
  • Leadgeneratie/telefonische verkoop
  • Marketingacties
  • Opvolgen beursleads en mailings
  • Service calls
  • Uitnodigen relaties/toekomstige klanten

Gesprekken met inhoud

Convins beschikt over alle kennis en kunde om te dienen als verlengstuk van uw organisatie. Door onze vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij internationaal inzetbaar. Wij werken niet met belscripts, maar voeren natuurlijke gesprekken met inhoud. Het is onze ervaring dat dit veel beter werkt dan wanneer mensen het gevoel hebben dat je ze iets aan probeert te smeren. Bent u benieuwd wat wij als call center partner voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk een offerte aan te vragen. Heeft u liever dat we contact met u opnemen? Klik op de ‘bel mij terug’-button of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers