Uitnodigen relaties/toekomstige klanten

Telemarketing
No Cure, No Pay

Uitnodigen relatietoekomstige klanten

Uw relaties en/of prospects krijgen hoogstwaarschijnlijk een paar keer per jaar een uitnodiging voor een activiteit georganiseerd door uw bedrijf voor leadgeneratie. Van seminar tot congres en van demonstratiebijeenkomst tot beurs; deze activiteit kan van alles omvatten. Elk bedrijf wil er alles aan doen om haar toekomstige relaties aan de organisaties te binden.

Door uw relaties telefonisch uit te nodigen, of door te bellen naar aanleiding van uw uitnodigingen, weet u direct of uw genodigden wel of niet aanwezig zijn. Ook verkrijgt u extra informatie die u mogelijk in de toekomst kunt gebruiken bij het organiseren van andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de reden van verhindering van uw relatie of een bepaalde mening die uw relatie heeft over de georganiseerde activiteit. Telemarketingbureau Convins heeft al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende branches als accountancy, advocatuur en online marketing. Kijk hier voor alle branches. 

Convins neemt telefonisch acquisitie van uw relaties en/of prospects graag van u over. Zo genereert u waardevolle informatie en heeft u direct inzicht in de opkomst bij uw activiteit. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze telemarketing pagina

Convins medewerker 6
Convins telemarketing

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers