Kwaliteit boven kwantiteit: alleen kwalitatieve leads

Kwaliteit boven kwantiteit: alleen kwalitatieve leads

Als u een externe partij inzet voor leadgeneratie dan wilt u daar ook kwaliteit voor terugkrijgen. U zit waarschijnlijk niet te wachten op tientallen afspraken waar u niets uithaalt, u heeft veel liever twee goede afspraken. Daarom is het ook belangrijk om goed vooraf te bepalen wat voor u een kwalitatieve lead of afspraak is en dit doen we bij Convins dan ook altijd voor we voor u aan de slag gaan.

Samen de criteria bepalen

U stelt bepaalde eisen op basis waarvan u een afspraak met een potentiële klant of samenwerkingspartner maakt. Het kan zijn dat u hiervoor al een compleet eisenpakket heeft klaarliggen, maar het kan ook zijn dat u het nog nooit daadwerkelijk heeft vastgelegd. Dan kunnen we samen met u kijken wat aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep en komt u wellicht nog tot nieuwe inzichten. Een voordeel van het samen bepalen van deze criteria is dat u weet waar u aan toe bent en wij precies weten waar we op moeten letten.

Geen vaste scripts

Om een kwalitatieve lead voor u te genereren is het vanzelfsprekend ook van belang dat het gesprek goed verloopt. We voeren deze gesprekken op basis van de afgesproken criteria, maar gebruiken hier geen vaste scripts voor. Hiermee verhogen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze acquisitie, om zo de kans nog meer te vergroten dat we de beste leads voor u genereren.

No cure no pay

We beloven u kwalitatieve afspraken en dat is dan ook wat we u leveren. Met ons no cure no pay principe betaalt u alleen voor de afspraken die ook daadwerkelijk voldoen aan de afgestemde criteria. Voldoet de afspraak niet? Dan sturen we ook geen factuur. Dit houdt ons scherp en levert u goede leads op, een ware win-win situatie dus!

Wilt u ook alleen de beste leads?

Denkt u er ook over om uw leadgeneratie uit te besteden? Neem dan gerust even contact met ons op om een afspraak te maken. Dan gaan we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.