Het belang van new business

Het belang van new business

New business komt steeds vaker voor en is daarom ook hot topic. Maar wat is new business nou precies en hoe wordt het gebruikt? New business is voor elk bedrijf van groot belang als er problemen ontstaan binnen de organisatie, bijvoorbeeld een dalende omzet. Met new business wordt een nieuwe zakelijke kans bedoeld, die het bedrijf naar een hoger segment tilt. Bij deze zakelijke kansen kunt u denken aan het herontwerpen van het businessmodel met als doel het genereren van nieuwe klanten. Meer over new business leest u in dit blog!

Waarom new business?

New business is voor elk bedrijf van belang. Het levert uw bedrijf namelijk extra op in de zin van contact met potentiële klanten en marktinformatie. Bij de salesafdeling in uw bedrijf zou new business dus een belangrijk onderdeel moeten zijn. Zorg ervoor dat u wel een goede balans ontwikkelt tussen uw huidige en toekomstige business.

Telemarketing voor new business

Wilt u nieuwe klanten generen? Dan is telemarketing hiervoor een oplossing. Dit kunt u natuurlijk laten uitbesteden aan de experts van Convins, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Wij gaan graag met u om de tafel om het doel en de strategie te bepalen. Wij lezen ons goed in in uw bedrijf, zodat wij een goed inhoudelijk verhaal hebben. Daarnaast werken wij volgende no cure no pay methodiek, dus u betaalt pas wanneer wij u een inhoudelijk goede afspraak aanleveren.

Kom in contact met Convins

Uw telemarketing uitbesteden? Dan kan bij Convins! Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of wilt u direct een voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij willen graag kijken wat wij voor u kunnen betekenen om alles uit uw new business te halen.