De vooroordelen van telemarketing

De vooroordelen van telemarketing

Van telemarketing heeft vaak iedereen wel het één en ander gehoord. Maar wat daarvan is waar of niet waar? Er gaan altijd genoeg geruchten rond. Maar wat zijn nou precies de vooroordelen van telemarketing? Wij leggen het u graag uit! Lees daarom nu verder in dit blog.

Geen voorbereiding en niet luisteren

Wat veelal over telemarketing wordt gedacht is dat er gewoon wordt opgebeld naar prospects zonder enige voorbereiding. Nu is dit natuurlijk niet het geval, want wanneer u geen kennis heeft over het bedrijf waar u naartoe belt, wordt het erg lastig om uzelf te overtuigen.

Opdringerig

Er wordt vaak gezegd dat telemarketeers opdringerig overkomen aan de telefoon. Natuurlijk moet iedereen in zijn of haar waarde gelaten worden en is het niet de bedoeling om u op te dringen. Wanneer er een wederzijds gesprek ontstaat, is het niet meer opdringerig. Dit kunt u dus voorkomen door u goed voor te bereiden.

Onpersoonlijk

Telemarketeers komen onpersoonlijk over, omdat ze zich niet voorbereiden of weten waar ze het over hebben. Dit is ook niet het geval bij Convins. Wij lezen ons altijd in voordat we een gesprek beginnen en we weten waar we het over hebben. Een onpersoonlijk gesprek is wel het laatste wat telemarketeers willen, omdat het anders nog lastiger is om de prospect binnen te halen.

Standaard script

Het volgen van een standaard script is ook niet het geval. U moet elke prospect op een andere manier benaderen. Elke telemarketeer wilt hun doel halen en dat bereikt u niet door het volgen van een standaard script. U moet namelijk zo nu en dan toch echt uw koers wijzigen.

Telemarketing door Convins

Bent u het ook niet eens met de vooroordelen van telemarketing en wilt u telemarketing laten uitbesteden? Dat kan bij Convins! Onze experts gaan graag voor uw bedrijf aan de slag. Laat uw gegevens achter op onze website, zodat wij u een voorstel kunnen doen voor een eventuele samenwerking. Zodra wij uw gegevens binnenkrijgen nemen wij contact met u op! Ga naar de ‘bel-me-terug’ button en wie weet gaan wij binnenkort voor u aan de slag. Convins bewijst dat de vooroordelen niet waar zijn!