De voordelen van no cure no pay

De voordelen van no cure no pay

Wat zou het fijn zijn als dit met alles in het leven zo was, u betaalt alleen als het probleem opgelost wordt. Helaas is dat niet met alles zo, maar u heeft geluk! Als u op zoek bent naar no cure no pay telemarketing is Convins namelijk dé partij voor u. We werken hier namelijk volgens dit principe, u betaalt alleen per kwalitatieve afspraak die we voor u maken. Hieronder leest u de voordelen van no cure no pay voor u als klant!

Duidelijke afspraken

Omdat wij een hoge standaard hanteren voor onze werkzaamheden, kunt u er ook van uitgaan dat dit geldt voor de criteria die wij stellen aan een kwalitatieve afspraak. Voordat we voor u aan de slag gaan specificeren we deze criteria voor uw bedrijf en uw doel. Bovendien bepalen we samen met u de propositie en de strategie. Hiermee heeft u direct het complete plaatje afgedekt. Dan kunt u zich met een gerust hart bezighouden met uw core-business.

Het is alsof we medewerker zijn van uw bedrijf

We benaderen bedrijven en potentiële werknemers standaard uit naam van uw bedrijf en met een telefoonnummer en e-mailadres van uw bedrijf. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en herkenbaarheid. Met het no cure no pay principe voegen we daar natuurlijk nog een extra dimensie aan toe. Onze enige focus is daarbij het leveren van kwaliteit voor uw bedrijf. Hiermee geven wij een nog duidelijker signaal af aan u, de klant, dat ons er alles aan gelegen is het beste voor uw bedrijf te doen.

U betaalt niet als het niet goed is

Het meest voor de hand liggende voordeel is dat u niet hoeft te betalen als de afspraak of lead niet voldoet aan de eisen. Dit zorgt voor extra scherpte bij ons om u nog betere leads te leveren en geeft u de rust en het comfort dat u geen geld besteedt aan leads die niks voor u opleveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze service, ons no cure no pay principe of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder! Zij leggen u graag uit wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen. Lees ook zeker de klantcases op onze website om een nog beter beeld te krijgen van wat we doen bij Convins.