De trends in telemarketing

De trends in telemarketing

De marketingwereld veranderd ontzettend snel. Daarnaast is de aandacht van mensen steeds moeilijker vast te houden én zijn klanten veel mondiger geworden en zeggen ze gewoon wat ze van uw bedrijf vinden. U maakt of kraakt uw bedrijf met goede of slechte marketing. Maar wat zijn nu de trends in telemarketing? Wij van Convins zijn gespecialiseerd in telemarketing en houden u dan ook graag op de hoogte van de trends voor 2020.

Telemarketing anno 2020

Als bedrijf doet u er alles aan om de consumerexperience hoog te houden, eigenlijk is dat tijdloos. De beleving van de klant moet goed zijn. Vandaar dat we als telemarketingbureau ons eerst helemaal verdiepen in uw bedrijf, voor we aan de slag gaan en uw klanten benaderen. Uw tone of voice moet doorklinken in de klantbenadering vanuit ons. Een goede beleving van een (potentiële) klant, klinkt door in hun reviews en wij creëren een gunfactor voor uw bedrijf. In dit blog noemen we de trends die in 2020 voor telemarketing gelden.

Telemarketing als opvolging online benadering

Telemarketing wordt gebruikt als opvolging van online benadering. Het gaat hierbij om het leveren van marketingdiensten. De doelgroep wordt online via verschillende kanalen benaderd en de positionering van de organisatie wordt door middel van waardevolle tekst en beeld verstevigd. Daarna wordt telemarketing ingezet om op een kosteneffectieve manier relaties te beheren. Telemarketing is tegenwoordig bijna een verademing naast de overload aan informatie die mensen via sociale media en internet verkrijgen. Met telemarketing wordt het verhaal gebracht aan de klant en mensen hebben echte mensen aan de telefoon, wat zorgt voor een gesprek, een dialoog. Mensen kunnen gelijk al hun vragen stellen, zonder eerst te moeten Googelen.

Telemarketing uitbreiden met videobellen

Videobellen is het nieuwe bellen, ook bedrijven kunnen daar naartoe om zo persoonlijk mogelijk over te komen. Zo kunnen we zelfs een presentatie geven via dit kanaal en met videobellen kunnen er allerlei documenten et cetera doorgenomen worden.

Telemarketing mag alleen nog met toestemming

Telemarketing mag alleen nog met toestemming van de klant en het nummer van de afzender moet altijd zichtbaar zijn. Convins heeft alleen professionals in dienst, wij weten dus precies wat wel en niet mag en zullen ook altijd volgens de wet handelen.

Stel uw vragen aan specialisten van Convins

Heeft u nog vragen over telemarketing of bent u geïnteresseerd in recruitment? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste regels en tools voor telemarketing. Onze specialisten nemen u een hele hoop uit handen als het gaat om klantbenadering en de verkoop van uw product of dienst. Wij stellen een passende strategie op, die volledig past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw doelstelling. Na de telemarketingactie leveren we u alle informatie die wij verzameld hebben ter uitbreiding van het klantenbestand en mogelijke voorinformatie om deals te sluiten. Heeft u vragen over onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!