Consultancy

Telemarketing
No Cure, No Pay

Consultancy

Wilt u meer mensen professioneel en deskundig advies geven op een bepaald gebied van management, organisatie of wetenschap? Wilt u daarnaast uw bedrijf laten groeien? Dan is het van groot belang om nieuwe klanten binnen te halen bij uw consultancy bedrijf. Dit kan soms best lastig zijn en daarom is telemarketing een goede oplossing. Met telemarketing gaat u namelijk gericht contact opnemen met eventuele interessante klanten. Is telemarketing niks voor u en wilt u dit liever overlaten aan de professionals? Convins neemt graag de telemarketing voor u uit handen voor het generen van leads. Meer over telemarketing voor uw consultancy bedrijf leest u hier.

Hoe gaan wij te werk?

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw consultancy bedrijf gaan wij graag een eerste gesprek met u aan. Hierin stellen wij samen met u een doel op. Aan de hand daarvan maken wij een telemarketing strategie om ons en uw doel te bereiken. Vervolgens is er werk aan de winkel en gaan wij op zoek naar de beste potentiële klanten voor uw bedrijf. Wij nemen contact op en gaan een gesprek aan om de prospect te overtuigen van uw bedrijf.

Waarom telemarketing voor consultancy

Wij sommen graag de voordelen even voor u op, wanneer u ervoor kiest om telemarketing in te zetten voor uw consultancy bedrijf:

  • Wij regelen diverse afspraken omtrent projecten, zoals teambuilding, strategie sessies, change management en leiderschapstrainingen.
  • Meer management en business consulting.
  • Wij plannen uw (online) afspraken: u kunt de juiste DMU in de ogen kijken.
  • No cure no pay: u hoeft alleen te betalen als u de afspraak geschikt vindt (na afloop). Aan de hand van uw eigen input kunt u aangeven of het een kwalitatieve afspraak was.

Hulp nodig van Convins?

Bent u geïnteresseerd in telemarketing voor uw bedrijf? Convins is uw partner van lead tot deal. Neem nu direct contact met ons op en wij vertellen u er meer over. Wilt u liever een training? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Laat uw persoonlijke gegevens achter via onze website of bel ons gerust even op. Één van onze professionals staat u graag te woord.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers