Opvolgen van leads

Telemarketing
No Cure, No Pay

Opvolgen van leads

Wilt u een hogere leadopvolging realiseren met uw bedrijf? Het opvolgen van leads betekent het uitbreiden van uw klantenbestand. Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Convins. Convins helpt u graag met het maken, onderhouden en evalueren van uw commerciële contacten. Met de hulp van Convins heeft u gegarandeerd een hogere leadopvolging.

No cure no pay

Waarom kiezen voor Convins? Een pluspunt is dat we samenwerken met ervaren professionals. Zo verzekeren wij u dat onze medewerkers de kennis en ervaring in huis hebben om een verlengstuk te zijn van uw marketingafdeling. Daarnaast zijn we internationaal inzetbaar. Door onze vestigingen in Nederland en Duitsland zijn we beide landen vertegenwoordig. Maar we hebben ook native sprekers in verschillende landen in Europa, om daar ook aan de slag te kunnen. Ten slotte profiteer je bij Convins van ons no cure no pay systeem. Zo betaal je alleen voor de kwalitatief hoogwaardige gesprekken en betaald u nooit teveel voor uw gewenste resultaat.

Gedreven professionals

Aan de hand van een gestructureerd telefoongesprek wordt de reactie van de betreffende prospect gepeild en wordt de volgende stap voorbereid. Dit kan een afspraak zijn of het verzenden van documentatie. Deze opvolging wilt u natuurlijk niet aan het toeval overlaten. Bij Convins beschikken we over gedreven professionals voor wie elke opdracht een nieuwe uitdaging is. Onze professionals zijn enthousiast en hebben doorzettingsvermogen. Ze zijn geïnteresseerd in de klant om te kijken wat de toegevoegde waarde van uw producten of diensten voor hen kan zijn. Op deze manier raken klanten vertrouwd en zullen ze sneller overgaan tot een beslissing.

Interesse in een samenwerking?

Bij Convins profiteert u van onze goede infrastructuur. Met onze jarenlange ervaringen zijn we in staat om in te schatten wat goed bij de doelstellingen van uw bedrijf past. Zo gaan we eerst met uw bedrijf in gesprek om wat meer te weten te komen over uw bedrijf en bedrijfscultuur. Op deze manier kunnen we een advies maken wat naadloos op uw bedrijf aansluit. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via de website of via ons telefoonnummer. Heeft u al een keuze gemaakt voor het opvolgen van leads? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Haal het beste uit uw bedrijf met het opvolgen van leads met Convins.

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers