No cure no pay sales

Telemarketing
No Cure, No Pay

No cure no pay in sales met Convins

Op zoek naar een bedrijf die de volledige telemarketing van uw bedrijf in handen neemt? Met Convins hebt u deze gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in telemarketing en helpen u graag! Wat ons uniek maakt? Wij zijn overtuigd van onze eigen kwaliteit en werken daarom met een systeem van no cure no pay in sales. Dat betekent dat u geen cent betaald totdat wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is! Zo verzekeren wij u van kwalitatief hoogwaardige afspraken.

No cure no pay: Convins is uw partner in sales & marketing

Convins neemt al uw telemarketing werkzaamheden uit handen! Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Maken van bezoekersafspraken;
  • Opvolging van beursleads;
  • Opvolging van mailings;
  • Bijhouden van uw database;
  • Uitnodigen van relaties/prospects;
  • Het doen van onderzoek middels enquêtes;
  • Servicecalls voeren.

Convins heeft alle kennis en kunde in huis om te werken als verlengde van uw sales- & marketingafdeling. Wij werken niet voor niets voor grote bedrijven als Philips, Microsoft, Audi en NS. Convins zorgt dat u optimaal rendement behaald!

Wat maakt Convins uniek?

Convins onderscheidt zich van andere telemarketingbedrijven door te werken met enkel en alleen ervaren professionals die vast in dienst zijn: geen studenten dus! Hierdoor weten wij zeker dat al onze medewerkers verstand van zaken hebben. Daarnaast werken wij heel bewust niet met belscripten. Naar onze mening is het van belang om een inhoudelijk gesprek te voeren, waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer. Dat verhoogt de effectiviteit en resulteert in nog meer leads! Tot slot zijn wij internationaal inzetbaar dankzij onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen. Wilt u weten wat Convins voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen

Wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik op de ‘bel mij terug’-button of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Profiteer ook van ons systeem van no cure no pay in sales en genereer meer leads! Convins is uw partner in sales & marketing!

COntinue stroom leads

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

foxit
qnh1
ref1
ref2
ref3
ref4
ref5
ref14
ref6
ref7
ref8
ref16
teradata
ref11
ref12
ref13
transfer1
ref9

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Wat zeggen onze klanten?

Learning techniques to banish negative emotions and the distractions surrounding us in a consumer society which take me off the path to life.

Bill Gates – Microsoft

I’ve been helped immensely just by reading the first chapter. I embrace the focus on living the Stoic philosophy and more.

john doe – Teradata

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers